Λυσάνδρου με... ειδήσεις: Στην «έξοδο» Διαμαντής και Μπαλογιάννης, έρχονται προτάσεις στον ΟΦΗ για Μανδά

Ποδόσφαιρο
Λυσάνδρου με... ειδήσεις: Στην «έξοδο» Διαμαντής και Μπαλογιάννης, έρχονται προτάσεις στον ΟΦΗ για Μανδά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετές ειδήσεις ποδοσφαιρικού… περιεχομένου είχε η σημερινή συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Συγκριτικά με προηγούμενες ανάλογες συζητήσεις, σε πιο ανάλαφρο ύφος είναι η αλήθεια, ο ποδοσφαιρικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ο CEO της ΠΑΕ μίλησε για το μοντέλο λειτουργίας χωρίς τεχνικό διευθυντή, τα ανοιχτά μέτωπα από το υπάρχον ρόστερ, το ενδιαφέρον για τον Ριέρα και τις προτάσεις που έρχονται για τον Χρήστο Μανδά.

Αναφέρθηκε ακόμη στην συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με την Cosmote TV, τα εισιτήρια διαρκείας και τη σύνδεση με τον φίλαθλο κόσμο.

Πορεύεται χωρίς τεχνικό διευθυντή

Αρχικά επισήμανε για τον «μηχανισμό» του ΟΦΗ που έχει βάλει… μπροστά ενόψει της νέα σεζόν: «Θα προχωρήσουμε με το ίδιο μοντέλο λειτουργίας και αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε επιλέγοντας τον κ. Νταμπράουσκας για την τεχνική ηγεσία. Υπάρχει ο Ιβάν Σλάβοφ στο τμήμα σκάουτινγκ και η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική, ξεπερνώντας ίσως και τις προσδοκίες που είχαμε. Ο προπονητής αποφασίζει για τις επιλογές και με βάση όλα τα δεδομένα, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για μπροστά μας».

Αποχαιρετούν Διαμαντής-Μπαλογιάννης

Σε ότι αφορά τους Απόστολο Διαμαντή και Κώστα Μπαλογιάννη, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα του Ηρακλείου. Ουσιαστικά ο «κύκλος» των διαπραγματεύσεων έχει κλείσει και κατά πως φαίνεται, δεν βρέθηκε σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, είναι οι δύο τελευταίες περιπτώσεις, που τα συμβόλαια τους ήταν σε ένα «ειδικό καθεστώς» με +1, ενώ υπήρχαν και όροι στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο θέμα ήταν ξεκάθαρο ανάμεσα στις δύο πλευρές και τα δεδομένα που «έπεσαν» στο τραπέζι της συζήτησης πολύ συγκεκριμένα.

Από Ελλάδα και εξωτερικό για Μανδά

«Εντός και εκτός Ελλάδας», ήταν η ατάκα του Λυσάνδρου για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες για τον Χρήστο Μανδά.

Η περίπτωση του ικανού τερματοφύλακα είναι στη… βιτρίνα, όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, που δεν είναι απλά φιλολογικό και το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση.

Υπέγραψε ως το 2024 ο Νέιρα

Η συμφωνία με τον Χουάν Νέιρα ήταν δεδομένα, όμως όπως έγινε γνωστό στη σημερινή συνάντηση, ο Αργεντίνος έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του. Αυτό θα έχει διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2024.

«Ο Χουάν δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής για τον ΟΦΗ. Από τις πρώτες συζητήσεις ήταν ξεκάθαρο ότι υπάρχει συναίσθημα. Ήταν πολύ θετικός σε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυσάνδρου.

Προχωράνε για Ριέρα

Το όνομα του Αντριάν Ριέρα επιβεβαιώθηκε από το διοικητικό στέλεχος του ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή των Κρητικών. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάλυπτε πολλά από τα κριτήρια επιλογής του Βάλντας Νταμπράουσκας και στην ομάδα του Ηρακλείου θεωρούν ότι με τα χαρακτηριστικά του «κουμπώνει» στο σύνολο. Βέβαια, ο Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News