Το «αντίο» του Κοσμά Τσιλιανίδη στον ΟΦΗ και το δικό του «ευχαριστώ»

Ποδόσφαιρο
Το «αντίο» του Κοσμά Τσιλιανίδη στον ΟΦΗ και το δικό του «ευχαριστώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποχωρεί από το Ηράκλειο μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησε με τους «ασπρόμαυρους», ευχαρίστησε την οικογένεια Μπούση, ονομαστικά τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, όπως και τους φιλάθλους της ομάδας.

Παράλληλα, στάθηκε και στις δύσκολες στιγμές που είχε με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτηση του: «Τέλος λοιπόν... 4 χρόνια φορώντας αυτή φανέλα.

Έζησα και ζήσαμε όλοι μαζί πολύ ένδοξες στιγμές γι' αυτό τον τόσο ιστορικό σύλλογο. Έζησα όμως και τους χειρότερους μου εφιάλτες εξαιτίας ορισμένων. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, φιλίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο και όλοι μαζί βάλαμε τις βάσεις ώστε ο ΟΦΗ να γίνει ξανά μεγάλος κι έτσι όπως όλοι τον θυμούνται!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για το ήθος και το μεγαλείο τους ως άνθρωποι.

Τον κύριο Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά διότι ήταν οι άνθρωποι που μ' άνοιξαν την πόρτα για να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, καθώς και σε όλο το staff και τους συμπαίκτες μου που συνεργαστήκαμε και περάσαμε όλες αυτές τις στιγμές μαζί.

Τέλος οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ και το εννοώ.

Η αληθινή εκτίμηση και το ήθος φαίνονται στα δύσκολα και στις πιο δύσκολες και μαύρες στιγμές μου ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν δίπλα μου, φωνάζοντας το όνομα μου στο γήπεδο ή μ' ένα "γειά σου ρε Τσίλια παιχταρά" στο δρόμο.

Δυστυχώς παντού υπάρχουν ευθυνόφοβοι, ανάξιοι και μικροί άνθρωποι, αλλά εγώ θα κρατάω πάντα τις πιο όμορφες στιγμές με αυτό το σήμα! Πάμε ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News