Μανδάς: «Έχουμε κίνητρο στο φινάλε, θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα»

Ποδόσφαιρο
Μανδάς: «Έχουμε κίνητρο στο φινάλε, θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αγρίνιο ολοκληρώνεται για φέτος η πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play out.

O Χρήστος Μανδάς αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχουν οι «ασπρόμαυροι», ώστε κατακτώντας τη νίκη να παραμείνουν στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

«Το κίνητρο μας είναι να τελειώσουμε στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, όπου είμαστε αυτή τη στιγμή, συνεχίζοντας με την ίδια σοβαρότητα όπως από την αρχή των play out», ανέφερε αρχικά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ και συμπλήρωσε: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε δείξει μια πάρα πολύ καλή εικόνα και πάντα θα υπάρχει δυνατότητα για ακόμη καλύτερα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή».

Κλείνοντας, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Κρητικοί θα είναι ψηλότερα τη νέα σεζόν: «Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά, γιατί υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και στον ΟΦΗ αξίζει να είναι ψηλότερα. Ήταν μια ευκαιρία για μας φέτος που δεν την αξιοποιήσαμε, όμως ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να είμαστε εκεί που μας αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News