Συγκινημένος ο Μπούσης στην Αθήνα για το «Black Flame Rising»

Ποδόσφαιρο
Συγκινημένος ο Μπούσης στην Αθήνα για το «Black Flame Rising»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ «Black Flame Rising» προβλήθηκε σήμερα για το ευρύ κοινό, μέσω της Cosmote TV και του Sport24, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα σε μια λαμπερή εκδήλωση στα Village Cinemas έγινε η avant premiere.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα πρωτοποριακό για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου, ενώ αρκετοί ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Ίλια Ίβιτς και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Ο Μιχάλης Μπούσης εμφανώς συγκινημένος τόνισε για αυτό το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ: «Το docuseries δείχνει όλα τα steps που πρέπει να κάνει μία ομάδα για την προετοιμασία μίας σεζόν. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να δείξουμε στους φιλάθλους ότι είμαστε μία υγιής ομάδα και προσπαθούμε το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και για τους παίκτες. Να τους δείξουμε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει».

Οι άνθρωποι της 24MEDIA και της indingo view ήταν ενθουσιασμένοι για το αποτέλεσμα, ενώ όλοι οι συντελεστές επισήμαναν ότι είναι μια ξεχωριστή παραγωγή για την Ελλάδα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News