ΟΦΗ-Ιωνικός Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Ιωνικός Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει η… αυλαία στο «Γεντί Κουλέ», καθώς ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της εφετινής σεζόν.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 1η θέση των play out (7η στο σύνολο), αλλά και για να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Νικαιώτες «καίγονται» για βαθμούς στη «μάχη» για τη σωτηρία, όμως οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας έχουν τα δικά τους «θέλω» στο παιχνίδι.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (75' Διαμαντής), Λάρσον, Τοράρινσον, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Ντίκο (95' Μοσκέρα), Φελίπε (75' Μπιφουμά). 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα (84' Μάνος), Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς (84' Ελευθεριάδης), Ρομάο, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Μασάς, Φαντιγκά (71' Γούλερι), Μάντζης. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το ματς στο "Γεντί Κουλέ".

7' Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον ΟΦΗ. Σέντρα του Τοράρινσον από αριστερά, κεφαλιά του Μπάκιτς από την μικρή περιοχή, αναγκάζει τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία. 

10' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ξανά κοντά στο γκολ η ομάδα του Ηρακλείου με την εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς από ευνοϊκή θέση λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. 

13' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ 0-1: Κόντρα στη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγούνται στο σκορ. Γύρισμα του Μύγα από δεξιά, ο Μασάς από τη μικρή περιοχή σημειώνει το 0-1. 

15' Κίτρινη κάρτα στον Ντίκο, με τον διαιτητή Γκορτσίλα να θεωρεί ότι κάνει "θέατρο" στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Χουτεσιώτη. 

24' Σουτ του Λουίζ Φελίπε έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Τσιγκρίνσκι και φεύγει κόρνερ. 

27' Δεύτερη φορά που "πατάνε" περιοχή οι Νικαιώτες με δημιουργία από τον Μύγα που πέρασε κάθετα για τον Μασάς, ο Μανδάς πέφτει στα πόδια του τελευταίου και αποκρούει χωρίς να του αφήσει περιθώρια για καλύτερο κοντρόλ και εκτέλεση. 

43' Κίτρινη κάρτα στον Τσιγκρίνσκι. 

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μάρκο Μπάκιτς έξω από την περιοχή, στέλντει τη μπάλα στα "παραθυράκι" της εστίας και πετυχαίνει το 1-1. Ο Μαυροβούνιος χαφ σηκώνει τη φανέλα του Γιάννη Θεοδοσουλάκη, που υπέστη ρήξη χιαστού πριν από μερικές μέρες και του αφιερώνει το γκολ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 1-1 το αποτέλεσμα. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

52' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ μένει με δέκα παίκτες από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πασαλίδης για μαρκάρισμα στον Φαντιγκά. Η αποβολή ήρθε μετά από έλεγχο του διαιτητή Γκορτσίλα στο μόνιτορ του VAR. 

56' Ευκαιρία για τον Ιωνικό. Σέντρα του Μασάς από δεξιά, άστοχη κεφαλιά του Μάντζη από τη μικρή περιοχή.

59' Κίτρινη κάρτα στον Σάκιτς.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ 1-2: Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ για τον Μάντζη, αυτός "κόβει" τη μπάλα για τον Μασάς στη μικρή περιοχή και αυτός πετυχαίνει εύκολα το 1-2. 

68' Κίτρινη κάρτα για τον Περέα.

71' Αλλαγή για τον Ιωνικό, με τον Γούλερι στη θέση του Φαντιγκά. 

75' Δύο αλλαγές από τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Διαμαντής αντί του Γιαννούλη και Μπιφουμά στη θέση του Φελίπε. 

76' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Τοράρινσον από αριστερά, κεφαλιά του Διαμαντή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

78' Σουτ του Γούλερι με καλές προϋποθέσεις μετά τη λάθος συννενόηση των Μανδά και Ντιουσέ, όμως το σουτ είναι πολύ άστοχο. 

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-2: Ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μπιφουμά από αριστερά, ο Ντίκο με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

82' Ένταση στο σημείο που κάνουν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί του Ιωνικού, ο διαιτητής Γκορτσίλας έχει βγάλει την κόκκινη κάρτα σε έναν εξ αυτών. 

84' Δύο αλλαγές για τους φιλοξενούμενους. Ο Μάνος στη θέση του Ούγκο Σόουζα και ο Ελευθεριάδης αντί του Σάκιτς. 

86' Ευκαιρία με τον Ελευθεριάδη για τον Ιωνικό, μετά από γύρισμα που έγινε από αριστερά. 

88' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Μπιφουμά σε τετ-α-τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη. 

91' Σουτ του Μασάς από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Μανδάς. 

93' Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Τσιγκρίνσκι το τελικό σουτ, στο σώμα του Βούρου και κόρνερ.

94' Τελική προσπάθεια από τον Ελευθεριάδη μετά από συνεχείς "μονομαχίες" στη μικρή περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

95' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μοσκέρα στη θέση του Ντίκο. 

Τέλος του αγώνα, 2-2 το αποτέλεσμα. Το φινάλε με πολύ αγωνία και συνεχείς "μονομαχίες" στην περιοχή του ΟΦΗ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News