Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ: Μεγάλη προσμονή για το «Black Flame Rising»

Ποδόσφαιρο
Ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ: Μεγάλη προσμονή για το «Black Flame Rising»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίες στιγμές, συναισθήματα, αγωνία και ελπίδα. Όλα αυτά και πολλά άλλα καταγράφονται στο σπουδαίο ντοκιμαντέρ για τον ΟΦΗ με τίτλο: «Black Flame Rising».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθεί εντός κι εκτός Ελλάδος μια ομάδα της Super League -για μια ολόκληρη σεζόν (2021-22)- και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο, στα γραφεία αλλά και στις κερκίδες. 

Το ΒLACK FLAME RISING είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.

Από την απόλυτη παρακμή το 2015 και το συλλογικό τραύμα μιας πόλης που χάνει το ποδοσφαιρικό σύμβολό της μέχρι το χρονικό της αναζήτησης επενδυτή στην Αμερική και την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και νυν προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μάικ Μπούση, που σηματοδότησε τη νέα εποχή του ΟΦΗ, το ΒLACK FLAME RISING δεν είναι παρά μια κλεφτή ματιά στην άγρια ανατολή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το docuseries κάνει πρεμιέρα 08 Μαΐου στο SPORT24 αλλά και στην COSMOTE TV (COSMOTE SPORT 1HD, 21:00).

Την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ υπογράφει η 24MEDIA PRODUCTIONS. Tην εκτέλεση παραγωγής πραγματοποίησε η INDIGO View PRODUCTIONS. 

ΒLACK FLAME RISING

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκότσης

Έρευνα – Αρχισυνταξία: Αντώνης Ντινιακός

Σενάριο: Αντώνης Ντινιακός – Δημήτρης Γκότσης

Εταιρεία Παραγωγής: 24MEDIA PRODUCTIONS

Εταιρεία Εκτέλεση Παραγωγής: Indigo View Productions / Ιωάννα Δάβη

Microsite: https://www.sport24.gr/black-flame-rising/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News