Βούρος: «Στον ΟΦΗ αρμόζει να βρίσκεται στην πρώτη 6αδα»

Ποδόσφαιρο
Βούρος: «Στον ΟΦΗ αρμόζει να βρίσκεται στην πρώτη 6αδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν πέτυχε φέτος τον στόχο της 6αδας, όμως η εικόνα του στα play out πρέπει να είναι το εφαλτήριο για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Πραξιτέλη Βούρο.

Ο αρχηγός των Κρητικών μίλησε για το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Παίξαμε απελευθερωμένοι και μπορέσαμε να δώσουμε στον κόσμο θέαμα και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος και να πάρουμε το ματς και να πάμε στην πρώτη θέση των play out, που αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής.

Η αγωνιστική μας εικόνα δείχνει ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, που είναι ο στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά, δηλαδή να μπούμε στην 6αδα. Ας μην κρυβόμαστε αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και αυτό αρμόζει, για την φανέλα του ΟΦΗ και για τον κόσμο του».

Από την πλευρά του, ο Τοράρινσον υπογράμμισε για το σημερινό ματς: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Καμία ομάδα δεν είχε κάτι να χάσει, για αυτό και είδαμε ένα τόσο ανοιχτό παιχνίδι. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και ευτυχώς ήμασταν η ομάδα που πήρε τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News