Χαρούμενος για Φελίπε ο Νταμπράουσκας: «Δεν σκόραρε, αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης»

Ποδόσφαιρο
Χαρούμενος για Φελίπε ο Νταμπράουσκας: «Δεν σκόραρε, αλλά ήταν ο καλύτερος παίκτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη του ΟΦΗ στο Περιστέρι, εμφανίστηκε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός των Κρητικών δεν ανέλυσε σε βάθος τον αγώνα σε ότι αφορά την τακτική, τονίζοντας ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα.

Στάθηκε όμως ιδιαίτερα στην παρουσία του Λουίζ Φελίπε, τονίζοντας ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Είπε χαρακτηριστικά, ότι μπορεί να μην σκόραρε, όμως το επιθετικό παιχνίδι του ΟΦΗ πέρασε από τα πόδια του Βραζιλιάνου.

Η τοποθέτηση του Λιθουανού προπονητή: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, για τους φιλάθλους μας και όλη την ομάδα.  Ήταν ένα παιχνίδι, που καμία από τις δύο ομάδες δεν ένιωθε πίεση. Ήρθαν απλά να παίξουν χωρίς δεύτερες σκέψεις, για την διακύμανση του σκορ. Για αυτό το λόγο υπήρχαν εναλλαγές, πότε ήταν στην επίθεση η μία ομάδα και πότε η άλλη. Κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, δεν είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Ατρόμητο, που είναι μια οργανωμένη ομάδα. Είχε και αυτός τις ευκαιρίες να προηγηθεί όταν το σκορ ήταν στο 2-2, αλλά υπήρχαν κάποιες καθοριστικές στιγμές. Σίγουρα μια από αυτές ήταν το γκολ του Ντίκο και κάποιες σημαντικές αποκρούσεις του Μανδά. Αυτές οι στιγμές και οι λεπτομέρειες, μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Δεν μπορεί να αναλυθεί πολύ το κομμάτι της τακτικής, γιατί και οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν ελεύθερα. Πρέπει όμως να αναφέρω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λουίζ Φελίπε που ήταν στο βασικό σχήμα και έπαιξε σχεδόν 90 λεπτά. Υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο, όταν ο επιθετικός σου δεν σκοράρει, όμως είναι ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δείχνει την ποιότητα του, γιατί όλη μας η δημιουργία, ο τρόπος που επιτεθήκαμε, προήλθε από τις κινήσεις και τις επαφές του με τη μπάλα. Στο τέλος της μέρας, είμαστε ευχαριστημένοι που επιστρέφουμε στο Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς και πλέον θα προετοιμαστούμε για τα δύο επόμενα παιχνίδια, ώστε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News