Ατρόμητος-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Ατρόμητος-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κίνητρο για την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία των play out, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο για 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έχουν από 34 βαθμούς, με τους Περιστεριώτες να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου θέλει το διπλό για την… προσπέραση.

Με Λουίζ Φελίπε στο αρχικό σχήμα οι επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας, ενώ οι υπόλοιποι 10 είναι όσοι είχαν αγωνιστεί και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (71' Φριντζόνσον), Γκονζάλεθ (83' Οικονομίδης), Καμαρά (90' Κιάρτανσον), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ (90' Τζοβάρας), Κωτσόπουλος (71' Τζαβίδας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον (90' Μαρινάκης), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83' Περέα), Μπάκιτς (76' Νέιρα), Ντίκο (76' Μοσκέρα), Φελίπε (90' Γκρόνινγκ).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

2' Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Γύρισμα του Κλωναρίδη από δεξιά, ο Καμαρά κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα χτυπά στην πλάτη του Πασαλίδη. 

7' Σέντρα-σουτ του Ρομπάιγ από αριστερά, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και ο Μανδάς αναγκάζεται σε εντυπωσιακή επέμβαση, παραχωρώντας το κόρνερ. 

8' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Πολύ γρήγορη αντεπίθεση των "ασπρόμαυρων". Ο Φελίπε "κουβάλησε" πολλά μέτρα τη μπάλα και δίνει στον Ντίκο, αυτός στον Ντιουσέ και ο τελευταίος με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ 0-1. 

14' Φαλτσαριστό σουτ του Γκονζάλεθ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία του Μανδά. 

15' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Σέντρα του Κλωναρίδη από δεξιά, ο Διαμαντής προσπαθεί να απομακρύνει και ο διαιτητής Τζοβάρας υποδεικνύει πέναλτι για χέρι του αμυντικού των Κρητικών. Επιβεβαιώθηκε η παράβαση και από το VAR.

16' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 1-1: Εκτελεί με δυνατό πλασέ ο Ρομπάιγ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. 

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-2: Τραγικό λάθος του Γιαννιώτη, που δίνει πάσα στον Μεγιάδο στη μεγάλη περιοχή και ο Αργεντίνος εκμεταλλεύεται το... δώρο και με ψύχραιμο πλασέ σημειώνει το 1-2. 

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 2-2: Βρίσκουν κενό χώρο από δεξιά οι γηπεδούχοι, ο Κεσχρίντα κάνει το γύρισμα και ο Βούρος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, τη στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτογκόλ γίνεται το 2-2. 

40' Σουτ του Κωτσόπουλου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Μανδάς. 

42' Κίτρινη κάρτα στον Μαυρομμάτη. 

45' Κίτρινη κάρτα τώρα και για τον Μπάκιτς.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 2-2 το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

54' Κίτρινη κάρτα για τον Λάρσον. 

62' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Από την πάσα του Καμαρά, ο Κλωναρίδης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μανδά και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποκρούει σωτήρια. 

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-3: Ωραία ομαδική προσπάθεια από τους Κρητικούς, ο Λάρσον κάνει την τελική πάσα (σέντρα από δεξιά) και ο Ντίκο με ωραία κεφαλιά "γράφει" το 2-3. 

71' Διπλή αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Τζαβίδας στη θέση του Κωτσόπουλου και ο Φριντζόνσον αντί του Έρλινγκμαρκ. 

74' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σουτ του Ντίκο μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Γιαννιώτης, δεύτερη προσπάθεια από τον Λάρσον εκτός εστίας η μπάλα. 

76' Δύο αλλαγές από τον Νταμπράουσκας. Ο Νέιρα αντί του Μπάκιτς και ο Μοσκέρα στη θέση του Ντίκο. 

82' Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά. 

83' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Οικονομίδη στη θέση του Γκονζάλεθ.

83' Κίνηση και από τον Νταμπράουσκας, με τον Περέα αντί του Ντιουσέ. 

84' Κίτρινη κάρτα και για τον Μεγιάδο. 

90' Δύο αλλαγές ακόμη για τον ΟΦΗ. Ο Γκρόνινγκ αντικαθιστά τον Λουίζ Φελίπε και ο Μαρινάκης τον Λάρσον.

90' Κλείνει τις αλλαγές του και ο Κόλμαν. Ο Τζοβάρας αντί του Ρομπάιγ και ο Κιάρτανσον στη θέση του Καμαρά. 

Τέλος του αγώνα. Σπουδαίο διπλό για τον ΟΦΗ με 2-3, που τον φέρνει στην 1η πρώτη θέση των play out (και 7η συνολικά). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News