Για το διπλό ο ΟΦΗ στο Περιστέρι με φόντο την πρωτιά στα play out

Ποδόσφαιρο
Για το διπλό ο ΟΦΗ στο Περιστέρι με φόντο την πρωτιά στα play out

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Περιστέρι περνάει σήμερα η προσπάθεια του ΟΦΗ να κατακτήσει την 1η θέση στην ειδική βαθμολογία των play out (7η στο σύνολο της κατάταξης).

Η ομάδα του Ηρακλείου φιλοξενείται από τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:15 (Novasports 2) είναι ο πιο καθοριστικός για τον συγκεκριμένο στόχο, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 34 στον πίνακα, με τους Περιστεριώτες να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Για τους “ασπρόμαυρους” μόνο η νίκη θα τους δώσει τη δυνατότητα να… προσπεράσουν από σήμερα τον Ατρόμητο, ενώ θα απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση των play out.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει τονίσει αρκετές φορές ότι οι ποδοσφαιριστές τους έχουν ισχυρό κίνητρο για την πρωτιά στο γκρουπ και καλούνται να το δείξουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, όμως όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Με ίδια… συνταγή

Ο Νταμπράουσκας έκανε χθες τις τελευταίες δοκιμές στο κομμάτι της τακτικής, ενώ για αρκετή ώρα δούλεψε με τους παίκτες και στις στατικές φάσεις.

Όλα δείχνουν ότι ο Λιθουανός τεχνικός θα πάει με τη δοκιμασμένη… συνταγή των τελευταίων μηνών, καθώς θα είναι έκπληξη αν εγκαταλείψει τον σχηματισμό 3-4-3.

Επιπλέον, δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι στη “μάχη” της πρωτιάς των play out, ο 45χρονος προπονητής θα πάει με τους παίκτες που θεωρεί ότι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, στο… απουσιολόγιο είναι οι Τσιλιανίδης, Γρίβας και Σηφάκης, που  συμμετείχαν σε μέρος της χθεσινής προπόνησης, ενώ ο Τοράλ συνέχισε με θεραπεία.

Στην αποστολή δε συμπεριλήφθηκαν οι Σωτηρίου, Μπιφουμά, Τζου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Mπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο και Λουίζ Φελίπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News