Νταμπράουσκας: «Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά δεν αλλάζαμε εύκολα ταχύτητα»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά δεν αλλάζαμε εύκολα ταχύτητα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ σταμάτησε στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα προτιμούσε να είχε γίνει συντομότερα.

Ο Λιθουανός τεχνικός εξήγησε, ότι μετά από νίκες η διακοπή του πρωταθλήματος συνήθως δεν λειτουργεί ευνοϊκά.

Αναλύοντας το παιχνίδι, τόνισε αναλυτικά: «Όταν κάνεις δύο σερί νίκες, είναι προτιμότερο να παίξεις όσο γίνεται συντομότερα. Σήμερα, είχαμε καλές φάσεις και στα δύο ημίχρονα, με διαφορετική εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες εισόδους στο τρίτο του αντιπάλου. Δεν είχαμε τόσο καλές επιλογές στην αντίπαλη περιοχή και δεχθήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις από τον Αστέρα, που σκόραρε με αυτό τον τρόπο. Εμείς μετά το γκολ που είχαμε, δημιουργήσαμε τις συνθήκες για δεύτερο τέρμα, είχαμε και το δοκάρι, όμως σε κάποιες κατοχές του αντιπάλου ήταν επικίνδυνοι. Δε μπορώ να πω ότι δεν άξιζαν το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχε η αίσθηση ότι δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Τον Αστέρα τον βόλευε ίσως να πάρει τον ένα βαθμό και ήταν πιο συμπαγής στο χώρο του κέντρου. Δεν βρήκαμε τους χώρους να δράσουμε μέσα στην αντίπαλη περιοχή».

Για τον σχεδιασμό και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρινάκη υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα συμβόλαια, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Εγώ σχεδιάζω για την επόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με τον Μαρινάκη και είμαστε στον ίδιο δρόμο και με άλλους παίκτες. Όταν ερχόμαστε στο γήπεδο, σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα. Είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο. Σε ότι αφορά τον Μαρινάκη, είμαι χαρούμενος γιατί είναι φανταστική προσωπικότητα, είναι Έλληνας και από την Κρήτη. Είναι ευφυής ποδοσφαιριστής και ήθελε να παραμείνει μαζί μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News