Νίκη με ανατροπή για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, 3-1 τον Βόλο στο ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
Νίκη με ανατροπή για την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, 3-1 τον Βόλο στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος παραμένει η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, μετά τη σημερινή νίκη επί του Βόλου με 3-1 για την 16η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με ανατροπή του σκορ και έχει ανοιχτή προοπτική να ανέβει ακόμη λίγο στον βαθμολογικό πίνακα, ανάλογα με τα αποτελέσματα των επόμενων αγωνιστικών.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν καλή απόδοση και μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι από την αρχή, έχοντας χαμένη ευκαιρία μόλις στο 7’ με τον Θεοδοσουλάκη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό, με τον Παπαθανασίου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.  

Ο ΟΦΗ έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση όταν στο 17’ ο Θεοδοσουλάκης κέρδισε πέναλτι, όμως ο ίδιος που ανέλαβε την εκτέλεση δε μπόρεσε να νικήσει τον Καλαμπούκα από τα έντεκα βήματα.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 23’, ότι ο Φαϊτάκης με σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε και στο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα έγινε η ανατροπή, όταν από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ο Αδαμάκης έδωσε για τον Θεοδοσουλάκη και αυτός σημείωσε εύκολα το 2-1 προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 86’, ο Φαϊτάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με ωραίο σουτ, «κλείδωσε» τη νίκη με το τελικό 3-1.

Οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν το «τρίποντο» στον προπονητής τους, Μανόλη Πατεμτζή που είχε τα γενέθλια του.

ΟΦΗ Κ19 (Μανόλης Πατεμτζής): Καλαφάτης, Σαλούστρος (46’ Καρανδινός), Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Αποστολάκης, Γανόπουλος (66’ Πιστικός), Αδαμάκης (70’ Μάρα), Θεοδοσουλάκης, Φαϊτάκης, Φανουράκης (46’ Φαλατάχ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News