Πήρε το… εισιτήριο για τους «8» του Elite Neon Cup η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πήρε το… εισιτήριο για τους «8» του Elite Neon Cup η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε την παρουσία της στο Elite Neon Cup η ομάδα Κ14 του ΟΦΗ, καθώς από την πρώτη μέρα εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε και στους δύο αγώνες που έδωσε και κατέλαβε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, στον οποίο μετέχουν ακόμη η Young Team FC (Β. Μακεδονία), η America Futebol Club MG (Βραζιλία) και ο Α. Σ. ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται από σήμερα στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Τετάρτη, ενώ χαρακτηρίζεται από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τη συμμετοχή γνωστών ομάδων του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η Κ14 του ΟΦΗ επικράτησε σήμερα με σκορ 4-0 της Young Team FC, με σκόρερ τους Μαχλά, Αντωνακάκη (δυο γκολ) και Μάρα, ενώ νίκησε με σκορ 1-0 την America Futebol Club MG με γκολ του Ξενούλη.

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται αύριο (11/4), με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον Α. Σ. ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων (10:15), ενώ το απόγευμα (17:00) θα αγωνιστεί στον προημιτελικό, με αντίπαλο την Copenhagen FC (Δανία).

Το γεγονός φυσικά ότι εξασφάλισαν την πρόκριση στους «8» από την πρώτη μέρα, συνιστά μια σημαντική επιτυχία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους, Σάββα Κωφίδη, Μανώλη Συκιωτάκη και Παναγιώτη Πετρά.

Στην αποστολή της Κ14 του ΟΦΗ συμμετέχουν οι Ψυκάκος, Κοντόπουλος, Καλαϊτζής, Μαχλάς, Κασσαπάκης, Πετούσης, Ματθαιάκης, Αντωνακάκης, Ασμαριανάκης, Μάρα, Κλάδος και Βάμβουκας, οι οποίοι αγωνίζονται με την Κ15 και οι Αποστολάκης, Παπαγιαννάκης, Ξενούλης και Τσόγκας, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News