Ώρα να μπουν και οι επιθετικοί του ΟΦΗ στην... εξίσωση για το σκοράρισμα!

Ποδόσφαιρο
Ώρα να μπουν και οι επιθετικοί του ΟΦΗ στην... εξίσωση για το σκοράρισμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για το τέλος των play out, στον ΟΦΗ θέλουν το καλύτερο δυνατό φινάλε στη φετινή σεζόν.

Στόχος είναι η πρωτιά στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος, 7η θέση δηλαδή στο σύνολο, με τους Κρητικούς να “κυνηγούν” αυτή τη στιγμή τον Ατρόμητο.

Μετά το διπλό στα Γιάννενα, η ομάδα του Ηρακλείου είναι σε απόσταση τριών βαθμών από τους Περιστεριώτες, τους οποίους θα επιδιώξει να... προσπεράσει.

Είναι ένα από τα “ζητούμενα” που έχει εκφράσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, που περιμένει βέβαια κι άλλα πράγματα από τους παίκτες του στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Λιθουανός τεχνικός έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές για τον παράγοντα κίνητρο, αναφέροντας κι άλλους έξτρα στόχους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Ένα από τα “θέλω” του (και όλης της ομάδας φυσικά) είναι η βελτίωση του συντελεστή στους εντός έδρας αγώνες, όπου οι “ασπρόμαυροι” μετρούν μόλις δύο νίκες. Πάρα πολύ... φτωχός απολογισμός για το “Γεντί Κουλέ”, με τρεις διαθέσιμους αγώνες (με Λαμία, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό) για να... διορθωθεί όσο γίνεται.

Υπάρχουν φυσικά και επιμέρους αγωνιστικά στοιχεία, όπου η τεχνική ηγεσία δουλεύει καθημερινά στην προπόνηση. Το σκοράρισμα στους εντός έδρας αγώνες και πάλι είναι ένα ακόμη... σταυρόλεξο της τρέχουσας σεζόν.

Από τα 25 γκολ που έχει ως τώρα ενεργητικό ο ΟΦΗ, μόλις 7 από αυτά έχουν επιτευχθεί σε αγώνες που έγιναν στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Παράλληλα, ο Νταμπράουσκας περιμένει από τους επιθετικούς της ομάδας του και γενικά τους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής να μπουν πιο δυναμικά στο σκοράρισμα.

Με εξαίρεση τον Τοράλ, που με 6 γκολ έχει ξεπεράσει ήδη την καλύτερη προσωπική του επίδοση με τα “ασπρόμαυρα”, οι υπόλοιποι έχουν κινηθεί σε... ρηχά νερά. Ο Ντίκο έχει 3 γκολ στη φετινή σεζόν, οι Λάρσον, Ντιουσέ, Νέιρα και Διαμαντής από 2, ενώ 1 τέρμα έχουν προσθέσει οι Φελίπε, Τσιλιανίδης, Περέα, Μπαλογιάννης και Ντουρμισάι (πριν φύγει ως δανεικός στον Ολυμπιακός Λευκωσίας).

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, στην... εξίσωση “γκολ” έχει μπει μόνο ο Μπάκιτς, που έχει βέβαια και την πιο σταθερή παρουσία στην 11άδα.

Ο Λουίζ Φελίπε έμεινε πίσω με τον τραυματισμό του, όμως πήρε αγωνιστικά λεπτά ρυθμού στα Γιάννινα και η ευχέρεια που τον διακρίνει στο σκοράρισμα θα είναι ένα έξτρα... όπλο. Παράλληλα, στον ΟΦΗ περιμένουν από τους Γκρόνινγκ και Μοσκέρα να μπουν πιο δυναμικά στο... κόλπο, ανάλογα πάντα με τον χρόνο συμμετοχής τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News