«Στραβοπάτησε» η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, 2-2 με τον Άρη στο ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
«Στραβοπάτησε» η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, 2-2 με τον Άρη στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φρένο» στο νικηφόρο σερί της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ μπήκε σήμερα στο ΒΑΚ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Άρη στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 11’ ο Φαλατάχ κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αποστολάκης για το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς «απάντησαν» με τον ίδιο τρόπο στο 39’, ισοφαρίζοντας με εύστοχο πέναλτι του Χατζηιωάννου (υποδείχθηκε για χέρι του Σημαντηράκη).

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν ξανά… κεφάλι στο σκορ λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Φαλατάχ με ένα υπέροχο γκολ σημείωσε το 2-1.

Ο ΟΦΗ είχε σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη για να διευρύνει το σκορ, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Σγουρός ισοφάρισε για τον Άρη στο 77’ για το τελικό 2-2.

Κ19 ΟΦΗ: Καλαφάτης, Φανουράκης (46’ Καρανδινός), Ρολάκης, Σαλούστρος, Χότζα, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Πιστικός (67′ Αδαμάκης), Φαλατάχ (67′ Ζαχαριουδάκης), Φαϊτάκης (74′ Γανόπουλος), Σημαντηράκης.

Κ19 ΆΡΗΣ: Καρακασίδης, Ηλ. Σγουρός, Τσομπανίδης, Καραμανλής, Τανούλης, Καλτσάς (51′ Σταυρόπουλος), Τσέρα, Ρ. (51′ Αλμυράς), Σγουρός, Χατζηϊωάννου, Παναγίδης, Τζίμας (27’ Αμπεριάδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News