default-image

Νταμπράουσκας για Λιβαδειά: «Ήμασταν δειλοί και ντροπιαστήκαμε»

ΟΦΗ
Νταμπράουσκας για Λιβαδειά: «Ήμασταν δειλοί και ντροπιαστήκαμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξω από τα δόντια μίλησε στους δημοσιογράφους λίγες ημέρες μετά την εικόνα της ομάδας στην Λιβαδειά ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

«Ήμασταν δειλοί και ντροπιαστήκαμε. Δεν αντιδρούν έτσι οι άνδρες. Οι άνδρες πρέπει να προστατεύουν τις οικογένειές τους, δεν μπορείς να είσαι αδύναμος και εμείς ήμασταν αδύναμοι. Τώρα πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη μας, να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αντιδράσουν, ποιοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά και ποιοι όχι. Ποιοι μπορούν να παίξουν μεγάλα παιχνίδια και ποιοι μπορούν να παίξουν τα λεγόμενα μικρά, αν και δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο και αυτό θέλω να περάσω στην ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν άφησε έξω από την κριτική ούτε τον εαυτό του:

«Είμαι πολύ νευριασμένος με τον εαυτό μου. Για να συνέβη αυτό στη Λιβαδειά σημαίνει πως κάτι έχασα την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες δεν με άκουσαν ή δεν μίλησα όπως έπρεπε για να με ακούσουν. Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα, αλλά όταν χάνεις το μάθημα γίνεται πολύ μεγαλύτερο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε, παίζουμε ξανά με την ίδια ομάδα, θα έρθουν με αυτοπεποίθηση, η δική μας αυτοπεποίθηση πληγώθηκε. Τώρα πρέπει να βρούμε την αντίδραση».

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επεσήμανε ότι όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει συζήτηση στα αποδυτήρια, όσο και ξεχωριστά με τον κάθε παίκτη αναζητώντας τις λύσεις για να αντιστραφεί η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News