Τσαμπουράκης: «Τα παιδιά της Ακαδημίας πήραν μεγάλη χαρά με την παρουσία των παικτών»

Ποδόσφαιρο
Τσαμπουράκης: «Τα παιδιά της Ακαδημίας πήραν μεγάλη χαρά με την παρουσία των παικτών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύμα ενθουσιασμού έφερε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η επίσκεψη των ποδοσφαιριστών με τους Βούρου, Γκρόνινγκ, Γιοχού και Αποστολάκη να βρίσκονται δίπλα στους μικρούς αθλητές.

Η υποδοχή από 250 παιδιά και τους προπονητές ήταν εξαιρετικά, ενώ υπέγραψαν αμέτρητα αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και φυσικά έπαιξαν ποδόσφαιρο.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και επικεφαλής της Ακαδημίας, Νίκος Τσαμπουράκης, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της ομάδας για τη χαρά που έδωσε στα παιδιά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΦΗ και τους ποδοσφαιριστές μας, για την παρουσία τους σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Τα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας, τους έχουν ως πρότυπα και πήραν μεγάλη χαρά, όπως και όλοι μας, μέσα από όλο αυτό».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν το ομιλίτικο αίσθημα, που θέλουμε να έχουν τα παιδιά της ακαδημίας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News