Νταμπράουσκας: «Η παρουσία του κόσμου μας γεμίζει ευθύνη και η δουλειά μας συνεχίζεται»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Η παρουσία του κόσμου μας γεμίζει ευθύνη και η δουλειά μας συνεχίζεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έλλειψη συγκέντρωσης σε καίρια σημεία, ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας στη σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε ότι οι Κρητικοί δε θα παρουσιαστούν χαλαροί στα play out.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η παρουσία των φιλάθλων τον άφησε άφωνο και τους γεμίζει όλους με ευθύνη.

Ο Λιθουανός προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν χρειάζεται να ψάξω για ομοιότητες σε σχέση με την ήττα από τον Άρη. Πρέπει να δω τι έφταιξε σήμερα. Μπορούμε να μιλάμε για όλο το βράδυ. Είπαμε με τους παίκτες να μην παίξουμε αμυντικά, να μην παρκάρουμε το πούλμαν στην περιοχή μας, αλλά να παίξουμε επιθετικά και να έχουμε την κατοχή. Σε κάποιες στιγμές είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες, ξέρω ότι ίσως να ακούγεται παράξενο αυτό. Αν πάμε πίσω στο ματς με τον Άρη, είχαμε περισσότερα λάθη, σήμερα πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα. Είμαι δυσαρεστημένος, όμως, με κάποιες μικρές λεπτομέρειες και η ΑΕΚ μας τιμώρησε. Η ποιότητα της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη.

Στα πλέι άουτ πρέπει να παίξουμε καλά, να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι στα πλέι άουτ δεν θα χαλαρώσουμε, είναι σημαντικά ματς. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στα πλέι άουτ. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θέλουμε να βάλουμε τη βάση για τη νέα χρονιά.

Κρίνουμε τους παίκτες όχι μόνο από τα παιχνίδια, αλλά από όλη τη διαδικασία. Θέλουμε να παίξουμε στα πλέι άουτ με απόλυτη συγκέντρωση, κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα. Οπως και κάθε προπόνηση. Ο ΟΦΗ βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια.

Έμεινα άφωνος από τη στήριξη του κόσμου. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Έχει σημασία για όλο το κλαμπ, για τους παίκτες, όχι μόνο για μένα. Είναι τεράστια η στήριξη του κόσμου και μας δίνει μεγάλη ευθύνη».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News