Έχασε στο φινάλε η Κ19 ΟΦΗ, 2-1 από τον Ιωνικό

ΟΦΗ
Έχασε στο φινάλε η Κ19 ΟΦΗ, 2-1 από τον Ιωνικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κ19 ΟΦΗ αγωνίστηκε σήμερα απέναντι στον Ιωνικό και σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα, αυτή δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία αλλά δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά και νωρίτερα θα μπορούσε να προηγηθεί έχοντας δύο δοκάρια.

Ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 10’, με τον Θεοδοσουλάκη να βγαίνει τετ α τετ με τον Κυρίτσα, ο οποίος είχε απάντηση. Στο 15’ ξανά ο Θεοδοσουλάκης έκανε το σουτ, μετά από πάσα του Φανουράκη, με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή τέρματος, ενώ στο 49’ ο Φανουράκης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ του Ιωνικού, ο οποίος απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’ με το εκτός περιοχής σουτ του Κατσούρου. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Χότζα με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Μέσα στα επόμενα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή είδαν δυο φορές την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, αρχικά στο 62’ με το σουτ του Θεοδοσουλάκη και στην συνέχεια στο 75’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Fallatah.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, ο Κατσούρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κ19 0ΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης. Καρανδινός, Ρολάκης, Σαλούστρος, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Φανουράκης (80’ Μακράκης), Πιστικός, Fallatah, Θεοδοσουλάκης, Σημαντηράκης (55’ Γανόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News