Ιωνικός-ΟΦΗ 0-2 (τελικό)

ΟΦΗ
Ιωνικός-ΟΦΗ 0-2 (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στις 16:00 τον Ιωνικό στην Νίκαια για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας, ωστόσο υπάρχουν και οι σημαντικές επστροφές των Πασαλίδη και Διαμαντή. Θέση στο βασικό σχήμα παίρνουν Τσιλιανίδης και Περέα. Μάλιστα ο "Τσίλια" είναι ο αντί-Λάρσον στην 11άδα, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ-χαφ.

Παρακολουθείστε live την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Σέντρα στην αναμέτρηση

6' Το μόνο αξιόλογο στο παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι η αλλαγή στο σημαιάκι του β' βοηθού το οποίο εσπασε και ζητήθηκε η αντικατάστασή του

7' Στατική φάση με εκτέλεση φάουλ του Τοράλ, δεν μπόρεσαν να βρουν σωστά τη μπάλα Πασαλίδης και Περέα και στη συνέχεια έγινε φάουλ στον Τσιγκρίνσκι.

10' Ενέργεια του Φατιγκά από δεξιά και "κόψιμο" της μπάλας μέσα στην περιοχή, ελέγχει και μπλοκάρει ο Μανδάς.

12' Βρίσκει χώρο ο Μπάκιτς και σουτάρει αλλά το σουτ είναι αδύναμο και περνά εκτός εστίας.

16' Καθαρή ευκαιρία για τον Ιωνικό, μετά από εκτέλεση φάουλ, η κεφαλιά του Μάντζη καταλήγει άουτ.

20' Παρόμοια φάση με κεφαλιά του Μάντζη και την ίδια κατάληξη, με τον Ιωνικό πάντως να έχει ανέβει και να δημιουργεί ευκαιρίες.

21' Κίτρινη κάρτα στον Κάνιας για μαρκάρισμα στον Ντιουσέ. Πρώτη κίτρινη στο ματς από τον διαιτητή Παπαπέτρου.

25' Γκολ ο Ιωνικός με ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη αλλά γίνεται έλεγχος VAR για οφσάιντ. Το γκολ ορθώς ακυρώνεται για οφσάιντ του Βαλεριάνου στην πάσα με κεφαλιά στον Μάντζη. Ήταν ένα αντυπωσιακό γκολ που όμως δεν μετράει, παραμένει το 0-0 στην Νίκαια.

//--> //-->

31' Τεράστια ευκαιρία του ΟΦΗ για γκολ, με τον Μπαλογιάννη να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά τον Χουτεσιώτη να βγαίνει έγκαιρα και να αποκρούει.

//--> //-->

32' Δεύτερη κίτρινη κάρτα για παίκτη του Ιωνικού και συγκεκριμένα τον Φαντιγκά.

45' Δοκάρι για τον ΟΦΗ σε σουτ του Μπάκιτς, αγγίζει το γκολ η ομάδα του Νταμπράουσκας στην εκπνοή του α' μέρους.

//--> //-->

Τέλος α' ημιχρόνου, ισόπαλο 0-0 το αποτέλεσμα στην Νίκαια. 

Ο ΟΦΗ δεν είχε συνολικά καλή εικόνα στο α’ ημίχρονο, ο Φατιγκά δημιούργησε πολλά προβλήματα ενώ ο Μάντζης ήταν συνεχώς εστία κινδύνου από πλευράς Ιωνικού. Κάθε στατική φάση του Ιωνικού έφερνε κίνδυνο για την εστία του Μανδά. Μάλιστα ο Μάντζης έβαλε και ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι στο 25’ αλλά σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ του Βαλεριάνου στο ξεκίνημα της φάσης. Μετά το 30’ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι ο ΟΦΗ και είχε δύο ευκαιρίες με Μπαλογιάννη και Μπάκιτς (δοκάρι) για να προηγηθεί στο σκορ.

46' Έναρξη β' ημιχρόνου στην Νίκαια

Χωρίς αλλαγές Ιωνικός και ΟΦΗ στο β' ημίχρονο

51' Δίνει πέναλτι ο Παπαπέτρου θεωρώντας ότι ο Φατιγκά ανατράπηκε από τον Βούρο και κόκκινη στον αρχηγό του ΟΦΗ. Τον καλεί το VAR και βλέπει ότι ο παίκτης του Ιωνικού γλιστράει, παίρνει πίσω το πέναλτι και αναιρεί και την αποβολή!

//--> //-->

66' Κίτρινη κάρτα στον Βούρο.

67' Αλλαγή για Ιωνικό, στη θέση του Μάντζη ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ Δημήτρης Μάνος.

80' Πάτημα πάνω στον Πασαλίδη από τον Μπουενά, με VAR δίνει πέναλτι ο Παπαπέτρου υπέρ του ΟΦΗ!

83' ΓΚΟΛ 0-1 ο ΟΦΗ! Ευστοχεί ο Τοράλ στο πέναλτι που έδωσε μέσω VAR ο Παπαπέτρου, προβάδισμα νίκης για τον ΟΦΗ λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

//--> //-->

84' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μοσκέρα στη θέση του Ντίκο. Δύο αλλαγές για τον Ιωνικό, έξω Μπουενά και Κάνιας, μέσα Μασάς και Λοβέρα.

85' Στη θέση του Τσιλιανίδη ο Μαρινάκης, με τον Νταμπράουσκας να θωρακίζει τα μετόπισθεν.

Αρκετές κίτρινες στα τελευταία λεπτά με το παιχνίδι να έχει ένταση. Από τον ΟΦΗ έχουν κιτρινιστεί οι Μανδάς και Περέα και από τον Ιωνικό οι Βαλεριάνος και Μύγας.

92' ΓΚΟΛ 0-2 ο ΟΦΗ! Μετά από λάθος του Λοβέρα, ο Μπαλογιάννης πάσαρε στον Τοράλ και εκείνος με κοντινό σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ισπανό να αναδεικνύεται σε σκόρερ και πρωταγωνιστή της επικράτησης του ΟΦΗ στην Νίκαια.

//--> //-->

95' Ο Γκρόνινγκ στη θέση του Τοράλ, ο ΟΦΗ κλείνει τις αλλαγές του.

96' Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Γκρόνινγκ αγγίζει το γκολ, σουτάροντας και αποκρούοντας δύσκολα σε κόρνερ ο Χουτεσιώτης.

97' Νεα ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Μπαλογιάννη να πλασάρει άουτ από σέντρα του Μοσκέρα.

98' Αποβολή για τον Ιωνικό, με τον Βαλεριάνο να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος παιχνιδιού, Ιωνικός-ΟΦΗ 0-2!

Μπορεί να μην έπιασε σούπερ απόδοση αλλά ο ΟΦΗ ήταν απόλυτα αποτελεσματικός σήμερα στην Νίκαια και με δύο γκολ του Τοράλ στα τελευταία λεπτά πήρε την νίκη με 0-2 απέναντι στον Ιωνικό και να ανέβηκε βαθμολογικά!

Οι συνθέσεις Ιωνικού και ΟΦΗ:

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου / 3-5-2): Χουτεσιώτης - Μπουενά (84' Μασάς), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι - Μύγας, Βαλεριάνος, Κανιας (84' Λοβέρα), Σάκιτς, Φαντιγκά - Σεμπά, Μάντζης (67' Μάνος).

Στον πάγκο οι Αλέν, Τσιριγώτης, Λοβέρα, Μασάς, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας / 3-5-2): Μανδας - Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής - Τσιλιανιδης, Περέα, Ντιουσέ, Μπαλογιάννης, Μπάκιτς - Τοράλ (95' Γκρόνινγκ), Ντίκο (84' Μοσκέρα).

Στον πάγκο οι Χριστογεωργος, Μαρινάκης, Τζου, Γκρονινγκ, Γιαννούλης, Γιοχού, Μοσκέρα, Αποστολάκης, Μπιφουμά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News