Κ15 ΟΦΗ: Προηγήθηκε 3-0 αλλά έφερε 3-3 με τον Απόλλωνα

ΟΦΗ
Κ15 ΟΦΗ: Προηγήθηκε 3-0 αλλά έφερε 3-3 με τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα έγινε σήμερα στο ΒΑΚ, με την Κ15 ΟΦΗ να προηγείται με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά τελικά να μην κερδίζει αφού το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3.

Παρότι στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και σημείωσε τρία γκολ, στην επανάληψη η αναγκαστική αλλαγή του Λαγουδάκη αλλά και οι απουσίες που υπήρχαν, επηρέασαν την Κ15 και ο Απόλλων απάντησε με τρία φικά του γκολ.

Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό με τον Αντωνακάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κλάδου.

Στο 20’ ο Κοζυράκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρεϊάι για το 2-0 , ενώ στο 40’ ο Αντωνακάκης χρίστηκε ξανά σκόρερ, πλασάροντας εύστοχα εντός περιοχής μετά από σέντρα του Μάρα για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51’ με τον Πικέα, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 65’ ο Νομικός.

Κ15 ΟΦΗ: Αλεξανδράκης, Κλάδος (60’ Χέιλυ), Κοντόπουλος, Κοζυράκης, Λαγουδάκης (40’ λ.τ. Κράστα), Ακουμιανάκης, Μάρα (55’ Μαχλάς), Ματθαιάκης (55’ Κασσαπάκης), Αντωνακάκης, Ασμαριανάκης, Ντρεϊάι (70’ Καλαϊτζής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News