Επέστρεψε στις νίκες η Κ15 ΟΦΗ, 0-2 τον Πανιώνιο

ΟΦΗ
Επέστρεψε στις νίκες η Κ15 ΟΦΗ, 0-2 τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιδιά της Κ15 ΟΦΗ με άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 0-2 του Πανιωνίου στο Δημοτικό Στάδιο Καματερού.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 15’ με τον Δούκα να έχει απάντηση στο σουτ του Ασμαριανάκη και τελικά άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Γαλανού και Μάρα, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-1.

Στο 33’ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Μάρα, με το 0-1 να παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου.

Το β’ 45λεπτο άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Παναγιώτη Πετρά, καθώς στο 50’ ο Ασμαριανάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Ντρεϊάι να το εκτελεί νικώντας τον Δούκα για το 0-2.

Στο 65’ ο Κράστα έβγαλε παράλληλη πάσα για τον Γαλανό, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, με το 0-2 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δούκας, Σιαράμπαλης, Βαμβούκος, Σακκάς, Μαράουι, Κυριακάκης, Επαγγελής, Χωριανόπουλος, Μούζος, Μέτσος, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Αλλαγές: Γάσπαρης, Καπουνιαρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Παπαιωάννου, Μάρκου

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Κοντόπουλος (70’ Κλάδος), Λαγουδάκης, Λυγεράκης, Ακουμιανάκης, Γαλανός, Πετούσης (70’ Ματθαιάκης), Μάρα (62’ Μαχλάς), Ασμαριανάκης (52’ Αντωνακάκης), Ντρεϊάι (52’ Κράστα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News