ΟΦΗ: Με πίστη και δίψα για νίκη σήμερα στη Λαμία

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Με πίστη και δίψα για νίκη σήμερα στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλουν επιστροφή στις νίκες και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%

Με μοναδικό στόχο το "τρίποντο" που θα τον φέρει ξανά στον... δρόμο των επιτυχιών, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (17:00, Cosmote Sport 3) εκτός έδρας τη Λαμία για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο "Αθανάσιος Διάκος" είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που μετά την ήττα στο "Καραϊσκάκη" και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μπορεί ο αντίπαλος να "καίγεται" για βαθμούς, καθώς είναι ουραγός στη βαθμολογία, όμως οι Κρητικοί δεν πέφτουν στην... παγίδα. Πρωτίστως κοιτούν τη δική τους παρουσία και πώς θα εμφανιστούν 100% έτοιμοι για το διπλό.

Άλλωστε, στόχος του ΟΦΗ είναι να αναρριχηθεί όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία, φτάνοντας πλέον όλο και πιο κοντά στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Με νέα πρόσωπα

Στην ομάδα του Ηρακλείου είναι σε ετοιμότητα, αγωνιστικά και πνευματικά, ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στην 11άδα. Άλλωστε, στο... απουσιολόγιο είναι ο τιμωρημένος Ντίκο και ο Βάλντας Νταμπράουσκας κάνει αρκετές σκέψεις για τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης. Όλη την εβδομάδα που πέρασε ο Λιθουανός προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές για το αρχικό σχήμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπάρχει άλλωστε και η επιστροφή του Νέιρα στη δράση, με τον Αργεντίνο να έχει εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών. Η παρουσία του προσφέρει μία ακόμη ποιοτική επιλογή στην τεχνική ηγεσία, είτε για την 11άδα, είτε ως μια λύση από τον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά τον... εκλεκτό για την επίθεση, ο Γκρόνινγκ είναι μία από τις επιλογές του 45χρονου προπονητή, ενώ πολλά θα κριθούν κι από τον χρόνο που μπορεί να αγωνιστεί ο Λουίζ Φελίπε.

Πέρα από τον Ντίκο, εκτός είναι και ο τραυματίες Γρίβας και Σηφάκης, ενώ για λόγους τακτικής δεν είναι στις επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας οι Τζου, Μαρινάκης, Γιοχού, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News