«Είχαμε τη νοοτροπία που θέλω και θα βρούμε τον τρόπο για τις νίκες»

Ποδόσφαιρο
«Είχαμε τη νοοτροπία που θέλω και θα βρούμε τον τρόπο για τις νίκες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν απογοητευμένος από το γεγονός, ότι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών.

Μάλιστα, στάθηκε στη νοοτροπία που θέλει να έχει η ομάδα του, τονίζοντας ότι την είδε στα… μάτια των ποδοσφαιριστών.

Αρχικά υπογράμμισε για το σημερινό ματς: «Η διαφορά ήταν ότι δεν σκοράραμε γκολ, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Διατηρήσαμε το στυλ παιχνιδιού μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε την επιθετική νοοτροπία που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επιθετική νοοτροπία και ειδικά στο πρώτο είχαμε μια ελευθερία να παίζουμε κάθετα και να περνάμε τις πάσες στην περιοχή του ΠΑΣ με Τοράλ, Ντίκο, Μπάκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσαρμόστηκε στο παιχνίδι μας με αποτέλεσμα να μην βρούμε κενούς χώρους και ήταν πιο δύσκολο να βρούμε τον δρόμο για να σκοράρουμε. Περιοδικά δεν καταφέραμε να έχουμε τον ίδιο αριθμό ευκαιριών, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε την δουλειά. Είναι απογοήτευση γιατί πραγματικά πιστεύω ότι χάθηκαν δύο βαθμοί, αλλά από την άλλη είδα ότι οι παίκτες ήταν πραγματικά στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε, είναι το συναίσθημα που θέλω να βλέπω και πραγματικά πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να μεγαλώνουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια όπως το σημερινό».

Για την παρουσία του Λουίζ Φελίπε επισήμανε: «Γιατί πιστεύετε πως τον φέραμε εδώ; Γνωρίζετε πως έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του και το σημαντικό είναι να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση του και να μπορεί να παίξει για 90 λεπτά και πιστεύω πως θα έχουμε στην ομάδα έναν πολύ καλό επιθετικό. Είδατε πόσο καλός παίκτης είναι, έπαιξε 10 λεπτά και σκόραρε».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News