Τσιλιανίδης: «Θέλουμε μέσα από την καλή απόδοση να πάρουμε τη νίκη»

Ποδόσφαιρο
Τσιλιανίδης: «Θέλουμε μέσα από την καλή απόδοση να πάρουμε τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι για επιστροφή στις νίκες στο αυριανό (17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, θέλουν να συνδυάσουν το αποτέλεσμα με καλή απόδοση, όπως τόνισε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τελευταία είναι πολύ φορμαρισμένη. Από κει και πέρα, εμείς κοιτάμε τη δική μας απόδοση, το δικό μας παιχνίδι και πως θα καταφέρουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη, έχοντας τη στήριξη του κόσμου όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό πολύ επιθετικά, να πρεσάρουμε τον αντίπαλο και να κυριαρχήσουμε σε όλες τις γραμμές, ώστε μέσα από την απόδοση μας να πάρουμε τη νίκη».

Για το αγωνιστικό προφίλ του αντιπάλου υπογράμμισε: «Είναι μια ομάδα που στηρίζει το παιχνίδι της στις αντεπιθέσεις, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα που κάνει και σίγουρα είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και διεκδικεί κάθε μπάλα».

Κλείνοντας, είπε για το στόχο των «ασπρόμαυρων»: «Πάντα στόχος μας είναι η νίκη και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή, σε συνδυασμό με τη στήριξη του κόσμου, νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News