Πασαλίδης στην «Κρήτη Σήμερα»: Θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς

ΟΦΗ
Πασαλίδης στην «Κρήτη Σήμερα»: Θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε για το κρίσιμο ματς κόντρα στα Γιάννινα και όχι μόνο…

Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης που αναφέρθηκε στο ματς που προηγήθηκε στο «Καραϊσκάκης», στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με τα Γιάννινα, στον Βάλντας Νταμπράουσκας, στις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Κρατάμε την προσπάθεια κυρίως στο α΄ημίχρονο λόγω του ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Από κει και πέρα εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να υπάρχει από παιχνίδι σε παιχνίδι σχετική βελτίωση», είπε αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ σε ότι αφορά στην αναμέτρηση του Σαββάτου σημείωσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μία έδρα που θα είναι δύσκολη για οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουμε και στη βαθμολογία για να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε χτίσει».

Αναμφίβολα ο ΟΦΗ έχει παρουσιαστεί βελτιωμένος με την έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλείου να σημειώνει σχετικά: «Έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει και στην ψυχολογία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών. Είναι όμως και θέμα δουλειάς, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στη διακοπή και αυτό φάνηκε στο γήπεδο…. Ο νέος κόουτς έχει βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία μας, υπάρχουν και θέματα τακτικής που έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και αυτά τα δύο έχουν αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα».

Με έξι παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η ομάδα του για συμμετοχή στα play off… “H αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή με βάση τις διαφορές που υπάρχουν. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου και στο τέλος θα δούμε που θα καταλήξουμε»

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης στην “Κρήτη ΤV”:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News