Ο Μπούσης άναψε το… φιτίλι και ο Φελίπε ετοιμάζεται για… πτήση!

Ποδόσφαιρο
Ο Μπούσης άναψε το… φιτίλι και ο Φελίπε ετοιμάζεται για… πτήση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς απομένουν κάτι περισσότερο από 24 ώρες, ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ.

Ο Λουίζ Φελίπε είναι στο κεντρικό κάδρο εδώ και πολλές μέρες, όμως πλέον ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στο Ηράκλειο.

Αν αυτό δε συμβεί, θα είναι μια έκπληξη πρώτου μεγέθους, αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν δουλέψει πολύ (και μεθοδικά) για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση με επικείμενη μεταγραφική «βόμβα» δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ο πρόεδρος των Κρητικών άναψε το… φιτίλι και πλέον προγραμματίζεται η άφιξη του Βραζιλιάνου. Μια προσθήκη, που πέρα τη μεγάλη σημασία της για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δείχνει ότι ο ΟΦΗ έχει τον τρόπο να μπαίνει και σε δύσκολα μεταγραφικά «παζάρια».

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας «δύσκολος» οργανισμός στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και διστάζει να στέλνει τους παίκτες στην Β’ ομάδα, όταν τα πράγματα δεν είναι στην κατεύθυνση που θέλει η ίδια.

Χρειάστηκε μεγάλη ευελιξία, πολύωρες συζητήσεις και μένει να δούμε την τελική «φόρμουλα» μετακίνησης του παίκτη.

Και το σπουδαιότερο βέβαια, να «πέσουν» οι υπογραφές, γιατί σ’ αυτές τις δύσκολες υποθέσεις μόνο τότε είσαι 100% σίγουρος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News