Κ19 ΟΦΗ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι με ρήξη χιαστού για Χνάρη

ΟΦΗ
Κ19 ΟΦΗ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι με ρήξη χιαστού για Χνάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ατυχία χτύπησε τον Κωνσταντίνο Χνάρη και ο τραυματισμός του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχτηκε πολύ σοβαρός.

Οι εκτιμήσεις από τις εξετάσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ήταν ανησυχητικές και απόψε επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι στο πλευρό του, όπως ασφαλώς όλοι η ομάδα και οι συμπαίκτες του στην Κ19 ΟΦΗ. Στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, οι συμπαίκτες του φωτογραφήθηκαν κρατώντας την φανέλα με το Νο4, όπως και με τον ίδιο τρόπο του αφιέρωσαν το γκολ που σημείωσε ο Σαλούστρος.

Έχοντας δίπλα του την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς του και των δικών του ανθρώπων είναι σίγουρο ότι ο Κωνσταντίνος Χνάρης θα ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και θα επιστρέψει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, αποτελώντας ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ΟΦΗ, με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και θα ακολουθήσει η αποθεραπεία, προκειμένου στις αρχές της επόμενης σεζόν να δηλώσει παρών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News