«Πάτησε» Ηράκλειο ο Γκρόνινγκ: «Να πετύχω πολλά γκολ με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
«Πάτησε» Ηράκλειο ο Γκρόνινγκ: «Να πετύχω πολλά γκολ με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθουσιασμένος με το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του και τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Γκόνινγκ κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Ο Δανός επιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του.

Το πρωί της Τρίτης (24/01) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Στις πρώτες του δηλώσεις, επισήμανε ότι ο ΟΦΗ ήταν μια πολύ καλή επιλογή, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να πετύχει πολλά γκολ.

«Έχω δει την ομάδα, είναι πολύ καλή. Έχει παίξει καλά στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω έχω κάνει μια καλή επιλογή», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος στράικερ και πρόσθεσε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολύ καλές ομάδες. Επίσης είχαν μια πολύ καλή συζήτηση με τον προπονητή, κ. Νταμπράουσκας και αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι».

Σε ότι αφορά τον στόχο του υπογράμμισε: «Ο στόχος μου είναι να έχω επιτυχία με την ομάδα και να πετύχω πολλά γκολ».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να σας δω όλους στο γήπεδο. Πάμε ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News