Λύτρωση και εξιλέωση Περέα, για τη νίκη (1-0) του ΟΦΗ με Αστέρα!

Ποδόσφαιρο
Λύτρωση και εξιλέωση Περέα, για τη νίκη (1-0) του ΟΦΗ με Αστέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη από… χρυσάφι για τον ΟΦΗ επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0), με σκόρερ και λυτρωτή τον Περέα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός μέσος εξιλεώθηκε για το δοκάρι στην Τούμπα πριν από μία εβδομάδα, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική κόντρα στους Αρκάδες ήταν πολύ δύσκολο, καθώς το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας δε έβρισκε τις λύσεις για 88 λεπτά κόντρα στην άμυνα των αντιπάλων.

Ήρθε τελικά μια στατική φάση σε εκείνο το χρονικό σημείο, με το φάουλ του Λάρσον και την κεφαλιά του Περέα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ένας αγώνας που η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως σ’ αυτή την καμπή του πρωταθλήματος τα αποτελέσματα έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

Έτσι, ο ΟΦΗ έχει τη δυνατότητα να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (76' Περέα), Λάρσον, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (85' Μπάκιτς), Τοράλ, Μπαλογιάννης (66' Μοσκέρα), Ντίκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Αντζούλας, Καρμόνα, Αλβάρες. Μουνάφο (46' Γκαρντάφσκι), Σάνταφε, Μπερτόλιο (61' Μπαρτόλο), Κρεσπί (72' Σίτο), Μπαράλες.

Το «φιλμ» του αγώνα

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι. 

13' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Εκτέλεση φάουλ του Αλβάρες από αριστερά, μετά από διεκδικήσεις της μπάλας στον "αέρα", ο Μπαράλες θα κάνει την πρώτη κεφαλιά, δεύτερη από τον Σάνταφε από τη μικρή περιοχή, αλλά ευτυχώς για τον ΟΦΗ δε θα βρει στόχο. 

22' Σύγκρουση του Γιαννούλη με τον Μανδά στην "έξοδο" του δεύτερου, ο Μπερτόλιο σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ. 

24' Κόρνερ του Κρεσπίς από δεξιά, κεφαλιά του Μπαράλες, η μπάλα ένα μέτρο πάνω από την εστία. 

28' Κίτρινη κάρτα στον Λάρσον. 

37' Μακρινό σουτ του Αλβάρες, εκτός εστίας η μπάλα. 

38' Πρώτη καλή τελική προσπάθεια για τον ΟΦΗ, με το διαγώνιο σουτ του Ντίκο από αριστερά, όμως ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει σταθερά. 

44' Κίτρινη κάρτα στον Σάνταφε.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Το αποτέλεσμα είναι στο 0-0, χωρίς καλή εμφάνιση από τον ΟΦΗ. Δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου η ομάδα του Ηρακλείου, ενώ απειλήθηκε σε κάποιες μεταβάσεις και στατικές φάσεις του αντιπάλου.

46' Έναρξη για το δεύτερο 45λεπτο. Μία αλλαγή για τους Αρκάδες, στη θέση του Μουνάφο ο Γκαρντάφσκι. 

48' Πολύ καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ωραίο γύρισμα του Τοράλ στη μικρή περιοχή, Ντίκο και Μπαλογιάννης δε θα κάνουν επαφή με τη μπάλα για να τη σπρώξουν στα δίχτυα.

61' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Μπερτόλιο ο Μπαρτόλο.

65' Ο Μπαρτόλο θα μπει επικίνδυνα στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Πασαλίδης με εξαιρετικό τάκλιν "μπλοκάρει" το σουτ του Αργεντίνου. 

66' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Μπαλογιάννη ο Μοσκέρα.

69' Σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, κεφαλιά του Μοσκέρα άουτ. Τελική για τον ΟΦΗ μετά από αρκετά λεπτά. 

72' Τρίτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Ο Σίτο στη θέση του Κρεσπί. 

76' Δεύτερη αλλαγή από τον Νταμπράουσκας. Ο Περέα στο ματς αντί του Γιαννούλη.

79' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Από την απομάκρυνση του Καστάνιο, στην κίνηση το σουτ του Λάρσον, ξυστά από το κάθετο δοκάρι η μπάλα. 

85' Κλείνει τις αλλαγές του ο προπονητής του ΟΦΗ. Ο Μπάκιτς στη θέση του Ντιουσέ.

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Λάρσον από δεξιά, κεφαλιά του Περέα και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

91' Κίτρινη κάρτα στον Τοράλ. 

Τέλος του αγώνα, σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ με 1-0. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News