Κ19 ΟΦΗ: Σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης

ΟΦΗ
Κ19 ΟΦΗ: Σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική εικόνα και πάλι για το συγκρότημα του Μ. Πατεμτζή

Μετά την ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, η Κ19 ΟΦΗ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και αυτή τη φορά με τη… συνοδεία τριών βαθμών, επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ΒΑΚ.

Έτσι το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή παραμένει ψηλά στην βαθμολογία και θέλει να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα με ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη την ΑΕΚ στην Αθήνα σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Η Κ19 ΟΦΗ μπήκε δυνατά από την αρχή, δημιούργησε φάσεις και προηγήθηκε στο 19’ με τον Φαλατάχ, ενώ λίγο αργότερα ο Θεοδοσουλάκης άγγιξε το 2-0. Τελικά μέσα σε ένα τρίλεπτο στην επανάληψη ο ΟΦΗ διασφάλισε την νίκη, με γκολ του Θεοδοσουλάκη στο 58’ και κεφαλιά του Χνάρη στο 61’. Από εκεί και πέρα έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι. Μάλιστα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε πέναλτι στο 82’ για χέρι αμυντικού αλλά ο σταθερός για άλλο ένα παιχνίδι Μακατουνάκης έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Κ19 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σαλούστρος, Σημαντηράκης, Χνάρης, Χότζα, Ρολάκης, Φανουράκης, Πιστικός, Φαλατάχ, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης. Έπαιξαν και οι: Καρανδινός, Μακράκης, Μάρα, Ζαχαριουδάκης, Γανόπουλος.

Κ19 ΑΣΤΕΡΑΣ: Βαλληνδράς, Καπέρδας, Χριστόπουλος (59' Ρουμελιώτης), Λάσκαρης, Καραγλάνης, Παπαδημητρίου (45' Παπαδόπουλος Α.), Ζουγλής (84' Μποτόπουλος), Ανανιάδης, Μπάτσι (66' Θωμάϊ), Ρουμπιές (45' Καλλαντζή), Κεδίκογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News