Πασαλίδης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα»

Ποδόσφαιρο
Πασαλίδης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τούμπα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ήταν από τους «βράχους» της άμυνας του ΟΦΗ στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση, ο δυναμικός στόπερ τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

«Δε μπορώ να πω ότι δεν μας αφήνει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα, όμως ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει. Νομίζω είχαμε την καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος, αλλά πήραμε τον ένα βαθμό και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε φορά που αγωνίζομαι. Αυτή την περίοδο τυχαίνει να παίζουμε με τρεις στην άμυνα, πιστεύω είναι καλύτερα για μένα και για την ομάδα και νομίζω φαίνεται στα αποτελέσματα που έχουμε πάρει».

Κλείνοντας, υπογράμμισε για το σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς: «Δε νομίζω ότι είναι ένα αμυντικό σύστημα αυτό που παίζουμε. Είναι ουσιαστικά τρεις αμυντικοί αντί για τέσσερις. Το έχουμε δουλέψει και μας πηγαίνει καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News