Ακαδημίες: Με τον Ολυμπιακό έπαιξε η Κ10 του Ερ. ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ακαδημίες: Με τον Ολυμπιακό έπαιξε η Κ10 του Ερ. ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό παιχνίδι με την Κ10 του Ολυμπιακού, έδωσε το τμήμα Κ10 της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο διάστημα της παρουσίας της στην Αθήνα, για φιλικά παιχνίδια.

Ήταν μια σημαντική εμπειρία, για τα παιδιά του ΟΦΗ, που είχαν πολύ καλή παρουσία, γενικά στην τριήμερη παρουσία τους στην Αθήνα.

Να σημειωθεί, ότι, η αποστολή της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έτυχε εξαιρετικής φιλοξενίας από το προσωπικό και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

"Τα παιδιά μας κερδίζουν εμπειρίες από τέτοιους αγώνες και μετράνε τις δυνάμεις τους. Πήγαμε πολύ καλά τόσο στο τουρνουά, όσο και στο φιλικό με την Κ10 του Ολυμπιακού και δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλό υλικό σε αυτήν την ηλικία" ανέφερε ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μετά τη μικρή διακοπή των εορτών, ξεκίνησε ξανά τις προπονήσεις της στις εγκαταστάσεις του Calcetto.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της γραμματείας, το οποίο είναι το 6934590403 ή στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News