Μοσκέρα: «Ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία για την οποία δούλευα τόσα χρόνια»

Ποδόσφαιρο
Μοσκέρα: «Ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία για την οποία δούλευα τόσα χρόνια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Κολομβιανού με την «ασπρόμαυρη» φανέλα

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ και «πάτησε» για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ».

Στις πρώτες του δηλώσεις, δεν έκρυψε τη χαρά που τον διακατέχει για το νέο βήμα στην καριέρα του και την ευκαιρία που του έδωσαν οι Κρητικοί να έρθει στην Ευρώπη.

«Ήταν μια ωραία ευκαιρία για να έρθω στην Ευρώπη, για αυτό εξάλλου δούλευα πολύ και προετοιμαζόμουν τόσα χρόνια. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να κάνουμε πράξη τα όνειρα των φιλάθλων του ΟΦΗ», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος εξτρέμ και πρόσθεσε: «Πρέπει να δουλέψω για να κερδίσω θέση στο αρχικό σχήμα και ελπίζω να επιτύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα».

Κλείνοντας, υπογράμμισε για τους στόχους που θέτει με την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό με καλούς παίκτες και επίσης ξέρω ότι εδώ αγωνίζεται ο Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω παρακολουθήσει κάποιες αναμετρήσεις, είμαι χαρούμενος που έχω μπροστά μου αυτή την πρόκληση. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού και με αρκετή δουλειά να βοηθήσω τον ΟΦΗ να παραμείνει ανταγωνιστικός και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News