Η προσπάθεια για υπέρβαση με Γκουάλ και ο έτερος στόχος για την επίθεση

Ποδόσφαιρο
Η προσπάθεια για υπέρβαση με Γκουάλ και ο έτερος στόχος για την επίθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φουλάρουν» στον ΟΦΗ για την μεταγραφική ενίσχυση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ και οι διοικούντες προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα.

Μετά την απόκτηση του Σαντιάγκο Μοσκέρα (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση), το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση επιθετικού, αλλά και κεντρικού χαφ.

Το όνομα του Μαρκ Γκουάλ είναι στην πρώτη γραμμή και οι Κρητικοί παλεύουν για την υπέρβαση. Η περίπτωση του Ισπανού φορ ήρθε στο προσκήνιο από τα πολωνικά δημοσιεύματα, που κάνουν αναφορά και στο ποσό που απαιτεί η Γιαγκελόνια στην οποία ανήκει.

Πάνω από μισό εκ. ευρώ αξιώνουν οι Πολωνοί, όπως λένε τα σχετικά ρεπορτάζ, και όπως γίνεται αντιληπτό ο ΟΦΗ παλεύει την υπόθεση με άλλη φόρμουλα απόκτησης του παίκτη.

Σύμμαχος είναι η επιθυμία του Γκουάλ να αποχωρήσει από τη Γιαγκελόνια, παρότι αυτή τη στιγμή είναι δεύτερος σκόρερ στο πολωνικό πρωτάθλημα με 8 γκολ σε 16 συμμετοχές.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση, έχει πολλές παραμέτρους και στον ΟΦΗ δεν έχουν στο… ραντάρ μόνο τον Ισπανό στράικερ.

Συζητήσεις υπάρχουν και με άλλον επιθετικό, εξίσου προχωρημένες, ενώ πρόκειται για ανάλογα ποιοτική επιλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ελεύθερος, ενώ φυσικά και για αυτόν έχει ανάψει το «πράσινο φως» ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Τέλος, έπεται συνέχεια και στις αποχωρήσεις, με τον Πασχάλη Στάικο να είναι από ότι φαίνεται ο επόμενος που θα «αποχαιρετήσει». Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας είναι ο πιθανότερος προορισμός, ακολουθώντας τον Ντουρμισάι στην κυπριακή ομάδα.

Ανοιχτό είναι ακόμη το ενδεχόμενο για την αποχώρηση του Άνχελ Γκερέρο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από την Κύπρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News