ΟΦΗ: Από το Νοέμβριο του 2020 είχε να βάλει τέσσερα γκολ!

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Από το Νοέμβριο του 2020 είχε να βάλει τέσσερα γκολ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ του ΟΦΗ μετά την επιστροφή του το 2018 στην SL1

Το ξέσπασμα του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και το 0-4 επί του Παναιτωλικού είναι ασφαλώς ένα μεγάλο αποτέλεσμα που αφήνει μια γλυκιά γεύση στον κόσμο του ΟΦΗ.

Έναν κόσμο που ασφαλώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει συνηθίσει στα μεγάλα σκορ υπέρ του ΟΦΗ, αντίθετα πέρυσι είχε πικραθεί από δύο βαριές ήττες με 2-4 από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα και με 5-0 από τον Βόλο για τα Play Out.

Για να βρούμε νίκη με μεγάλο σκορ για τον ΟΦΗ θα πρέπει να πάμε αρκετά πίσω, δύο και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου 2020 όπου η ομάδα του Σίμου τότε είχε επικρατήσει με 1-4 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ ακόμα παλαιότερα τον Οκτώβριο του 2019 είχε νικήσει με 4-1 τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ».

Ουσιαστικά σε έκταση σκορ (διαφορά τεσσάρων γκολ), η σημερινή νίκη είναι η μεγαλύτερη του ΟΦΗ από τη σεζόν 2018-2019 όταν και επέστρεψε σε επίπεδο Super League 1!

Νωρίτερα βέβαια σε επίπεδο Football League ο ΟΦΗ κατέγραφε αρκετά υψηλά σκορ, με τελευταίο από αυτά να είναι η εντός έδρας νίκη επί της Σπάρτης με 5-0 στις 27 Μαΐου 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News