Θα δώσει «μάχη» για το διπλό σήμερα στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Θα δώσει «μάχη» για το διπλό σήμερα στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 5 το απόγευμα η σέντρα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό

Δοκιμασία στο Αγρίνιο σήμερα για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League και θέλει μια εκτός έδρας νίκη μετά από καιρό.

Η αναμέτρηση (17:00, Cosmote Sport 1) με τους Αγρινιώτες είναι μια νέα πρόκληση για τους Κρητικούς, καθώς αναζητούν το πρώτο «τρίποντο» του 2023.

Στόχος είναι να πιστοποιήσουν την αγωνιστική βελτίωση που υπάρχει επί των ημερών του Βάλντας Νταμπράουσκας, όμως αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε «τρίποντο» στον επιθυμητό βαθμό.

Άλλωστε, αυτός είναι ο… δρόμος για να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο θέλουν και τη… ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου με 1-2 στο Ηράκλειο.

Ταυτόχρονα, η τελευταία νίκη μακριά από το «Γεντί Κουλέ» ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Βόλο κι από τότε έχουν περάσει τέσσερις μήνες. Σε κάθε περίπτωση το κίνητρο είναι ισχυρό για τους «ασπρόμαυρους», που δεν έχουν εύκολη αποστολή, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Πάει ξανά με 3-5-2

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε χθες, με τον Νταμπράουσκας και το τεχνικό επιτελείο να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές.

Ο Λιθουανός τεχνικός έδειξε ότι θα πάει ξανά σε σχηματισμό 3-5-2, ενώ δε φαίνεται να προκύπτουν αλλαγές στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα. Εκτός απρόοπτου θα εμπιστευτεί αυτούς που αγωνίστηκαν και κόντρα στον Βόλο, με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να διεκδικούν πάντως περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιοχού, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Στάικος, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Τζου, Μπιφουμά, Γκερέρο και Ντίκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News