Νίκη και καλό… ποδαρικό στο 2023 θέλει ο ΟΦΗ σήμερα με Βόλο

Ποδόσφαιρο
Νίκη και καλό… ποδαρικό στο 2023 θέλει ο ΟΦΗ σήμερα με Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 16:30 η σέντρα στο «Γεντί Κουλέ»

Να μπει με το… δεξί στο 2023 θέλει ο ΟΦΗ, που ξεκινά τις υποχρεώσεις για το νέος με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» θα ξεκινήσει στις 16:30 (Cosmote Sport 1) και μοναδικός στόχος των Κρητικών είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έριξε το βάρος στην τακτική όλη την εβδομάδα, ενώ οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Όλα δείχνουν ότι ο Λιθουανός προπονητής θα διατηρήσει σχηματισμό 3-5-2, έχοντας κάνει αρκετές δοκιμές για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα.

Στις επιλογές του επιστρέφει ο Μεζάκ Τζου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής αφορούσε τον Μπιφουμά, που δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Στο απουσιολόγιο είναι επίσης ο τιμωρημένος Γιοχού, οι τραυματίες Μαρινάκης, Τοράρινσον, Καμάου, Γρίβας, αλλά και για λόγους τακτικής οι Σωτηρίου, Μπουζούκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Τζου, Γκερέρο, Ντίκο, Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News