ΟΦΗ-Άντερλεχτ Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Άντερλεχτ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι απόψε στο «Γεντί Κουλέ»

Φιλικός αγώνας με… άρωμα Ευρώπης στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ένα ιστορικό σύλλογο, που έχει επιλέξει το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για τη χειμερινή προετοιμασία.

Παρά τις πολλές απουσίες, οι «ασπρόμαυροι» θα επιδιώξουν να είναι ανταγωνιστικοί και να βγάλουν στο… χορτάρι όσα δουλεύουν στις προπονήσεις την περίοδο της διακοπής.

Σχηματισμός 3-5-2 από τον Βάλντας Νταμπράουσκας, που δεν έχει πολλές επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ηρακλειώτης Κρασαγάκης, με βοηθούς τους Μάτσα και Μπλαβάκη, ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Μανδελενάκης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς (46' Στίβενς), Βούρος (46' Διαμαντής), Γιοχού (73' Αποστολάκης), Πασαλίδης, Λάρσον (67' Μπουζούκης), Μαρινάκης, Μεγιάδο (46' Στάικος), Ντιουσέ (81' Φαλατάχ), Μπαλογιάννης (89' Αλ Μοχαΐμεντ), Τζου (77' Μπιφουμά), Ντίκο (67' Καμάου).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Ρόμπιν Βέλντμαν): Βερμπρούγκεν (60' Κούζεμανς), Ανγκούλο (60' Ντουρανβίλ), Άρνσταντ (71' Βερσχάιρεν), Ασιμέρου (60' Ελ Χατζί), Μπουτέρα, Ντελκροΐξ (60' Λεόνι), Μουρίγιο, Ράμαν (60' Στρόικενς), Ρεφαέλοφ (60' Ντιαβαρά), Σαντίκι, Τρεμπέλ (60' Αμουζού).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι. Προηγήθηκε ένα μικρό τελετουργικό με παραδοσιακή κρητική μουσική και χορό από το συγκρότημα του Θανάση Μαυρόκωστα. 

3' Καλή ευκαιρία για την Άντερλεχτ, με τον Ράμαν να πλασάρει από τη μικρή περιοχή και ο Μανδάς αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ. 

8' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ωραία ανάπτυξη από τους παίκτες του ΟΦΗ με γρήγορη αντεπίθεση. Ο Λάρσον σουτάρει με δύναμη, ο Βερμπρούγκεν αποκρούει ενστικτωδώς και ο Μπαλογιάννης σε δεύτερο χρόνο πλασάρει εύστοχα για το 1-0. 

24' Δυνατό σουτ του Ρεφαέλοφ, η μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-1 το αποτέλεσμα. Δεν έχει αργό ρυθμό το παιχνίδι, όμως έχουν βγει λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την επίθεση, που αναπτύχθηκαν γρήγορα και ομαδικά, με τη μπάλα να καταλήγι τα δίχτυα από τον Μπαλογιάννη. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Τρεις αλλαγές από τον ΟΦΗ. Στίβενς αντί του Μανδά, στη θέση του Βούρο ο Διαμαντής και ο Στάικος αντικαθιστά τον Μεγιάδο.

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1: Μπαλιά του Σαντίκι στην περιοχή για τον Ράμαν, ο οποίος με ωραία εκτέλεση σημειώνει το 1-1.

60' Επτά αλλαγές για τους φιλοξενούμενους. Κούζεμανς, Ντουρανβίλ, Ελ Χατζί, Λεόνι, Στρόικενς, Ντιαβαρά και Αμουζού πέρασαν στο ματς και εκτός πέρασαν οι Βερμπρούγκεν, Ανγκούλο, Ασιμέρου, Ντελκροΐξ, Ράμαν, Ρεφαέλοφ και Τρεμπέλ.

61' Σουτ του Στρόικενς μέσα από την περιοχή θα περάσει άουτ. 

67' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Μπουζούκης στη θέση του Λάρσον και ο Καμάου αντί του Ντίκο. 

71' Αλλαγή για την Άντερλεχτ. Ο Βερσχάιρεν στη θέση του Άνσταντ.

73' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Αποστολάκης στη θέση του Γιοχού, που ένιωσε κάποιιες ενοχλήσεις.

74' Κλασσική ευκαιρία για τους Κρητικούς, με τον Μαρινάκη να βγαίνει τετ-α-τετ, αφού έκλεψε ο ίδιος τη μπάλα, όμως ο Κούζεμανς αποκρούει με το πόδι. 

77' Νέα αλλαγή από τον Νταμπράουσκας, με τον Μπιφουμά στη θέση του Τζου. 

81' Ο Φαλατάχ θα περάσρι τώρα στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ντιουσέ.

89' Νέα αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Αλ Μοχαϊμέντ στη θέση του Μπαλογιάννη. 

Τέλος του αγώνα, 1-1 το αποτέλεσμα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News