ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0: Ήττα χωρίς αντίσταση και Κουτσιαύτης για… κλάματα!

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0: Ήττα χωρίς αντίσταση και Κουτσιαύτης για… κλάματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν μακριά από τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα

Την 7η ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε χθες ο ΟΦΗ, καθώς έχασε 3-0 από την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση στην OPAP Arena ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη για την ομάδα του Ηρακλείου, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Δεν μπόρεσε όμως να ανταποκριθεί ούτε στον… παράλληλο στόχο μιας καλής εμφάνισης, καθώς από νωρίς βρέθηκε σε ρόλο «κομπάρσου».

Οι ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν στάθηκαν αντάξιοι στις απαιτήσεις του αγώνα, που βέβαια ξεκίνησε από μια απόφαση του διαιτητή Κουτσιαύτη πραγματικά για… κλαμάτα.

Μόλις στο 5ο λεπτό υπέδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μεγιάδο στον Άμραμπατ εντός περιοχής, σε μια φάση που προκαλεί μόνο απορία για το που ακριβώς είδε την παράβαση.

Όχι μόνο αυτός, αλλά και ο Διαμαντόπουλος στο VAR, καθώς η φάση ελέγχθηκε, αλλά ο διαιτητής του αγώνα δεν κλήθηκε ποτέ να τη δει στο μόνιτορ.

Στο 6’ ο Λιβάι Γκαρσία ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0, ενώ στο 11’ ο Γκατσίνοβιτς πέτυχε το 2-0 και έβαλε «γερά» θεμέλια για τη νίκη των γηπεδούχων.

Μια άστοχη κεφαλιά του Γκερέρο στο 20’, ένα σουτ του Ισπανού λίγο αργότερα με την ίδια κατάληξη και η προσπάθεια του Μπαλογιάννη στο 44’ που εξουδετερώθηκε από τον Αθανασιάδη, ήταν οι προσπάθεια του ΟΦΗ να φανεί επιθετικά.

Στην επανάληψη, η «Ένωση» έφτασε στο 3-0 με την κεφαλιά του Μάνταλου στο 60’, ενώ ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ στη συνέχεια.

Λίγο αργότερα ο Μανδάς απέκρουσε το σουτ του Άμπραμπατ, λέγοντας «όχι» στο 4ο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα λεπτά εξελίχθηκαν σε τυπική διαδικασία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος (70’ Μαχαίρας), Πινέδα (66’ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς (66’ Αραούχο), Λιβάι Γκαρσία (87’ Κοσίδης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής (83’ Πασαλίδης), Τοράρινσον, Μεγιάδο, Περέα (74’ Στάικος), Ντιουσέ (83’ Νέιρα), Τζου (66’ Ντίκο), Μπαλογιάννης, Γκερέρο (66’ Ντουρμισάι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News