Ώρα υπογραφών: Το μεσημέρι φτάνει στο Ηράκλειο ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Ποδόσφαιρο
Ώρα υπογραφών: Το μεσημέρι φτάνει στο Ηράκλειο ο Βάλντας Νταμπράουσκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα είναι στο "Γεντί Κουλέ" για το ματς με τη Λαμία

Η επικύρωση της αρχικής συμφωνίας του ΟΦΗ με τον Βάλντας Νταμπράουσκας θα γίνει σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο Λιθουανός προπονητής αναμένεται το μεσημέρι στην πόλη μας, όπως επιβεβαιώθηκε από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, προκειμένου να να οριστικοποιηθεί και τυπικά η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτή έχει οριστικοποιηθεί άλλωστε από τις προηγούμενες μέρες και πλέον ήρθε η ώρα των υπογραφών, ώστε να γίνει με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ. 

Παράλληλα, το βράδυ θα πάρει την πρώτη... γεύση από τη νέα του ομάδα, παρακολουθώντας από τις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ" την αναμέτρηση με τη Λαμία για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Νταμπράουσκας θα υπογράψει με τον ΟΦΗ συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, όπως λένε σχετικά οι πληροφορίες, ενώ στο Ηράκλειο θα τον ακολουθήσουν και κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες. Ο βοηθός του, Μάριους Σκίντερις και o προπονητής τερματοφυλάκων, Γιουστίνας Γκαζιούνας θα είναι εκτός απρόοπτου στο πλευρό του, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για γυμναστή και αναλυτή της επιλογής του.

Μετά τις υπογραφές θα δρομολογηθεί άμεσα και η παρουσίαση του νέου προπονητή των "ασπρόμαυρων", που αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη (25/10) το μεσημέρι. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News