Επίσημο: Τέλος ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Επίσημο: Τέλος ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια έπεσαν σήμερα και επίσημα. 

Η δεύτερη θητεία του έμπειρου προπονητή στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών ολοκληρώθηκε μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Μηνά Λυσάνδρου. 

Το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές έμοιαζε αναπόφευκτο, μετά τον χθεσινό οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και την ήττα από την Κηφισιά. 

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΟΦΗ συζήτησε αρκετή ώρα με τον CEO της ΠΑΕ, με την διοίκηση να κρίνει ότι στην παρούσα φάση χρειάζεται μια αλλαγή, παρότι το σύνολο της ευθύνης δεν ανήκει φυσικά στον προπονητή.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα βρεθεί το απόγευμα στο ΒΑΚ, ώστε πριν την προπόνηση (μεταφέρθηκε χρονικά για τις 5 μ.μ.) να χαιρετήσει τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News