Βούρος: «Συγγνώμη από τον κόσμο, ήττα που μας προσβάλλει όλους»

Ποδόσφαιρο
Βούρος: «Συγγνώμη από τον κόσμο, ήττα που μας προσβάλλει όλους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε για άμεση ανάγκη να ανατραπεί η κατάσταση

Ο Πραξιτέλης Βούρος βγήκε μπροστά μετά την οδυνηρή ήττα του ΟΦΗ από την Κηφισιά, που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε στις δηλώσεις του, ότι το αποτέλεσμα προσβάλλει τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και τους ίδιους.

Επισήμανε την ανάγκη να ανατραπεί η κατάσταση και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους εκ μέρους όλων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Κηφισιάς για την πρόκριση, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Σ’ αυτά τα ματς, δεν μετράει μόνο η φανέλα και η ποιότητα. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξεις ότι θες να συνεχίσεις σε ένα θεσμό, στον οποίο είχαμε θέσει στόχο να πάμε πιο ψηλά. Δεν τα καταφέραμε από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Αυτή η ήττα προσβάλλει πρώτα από όλα τον κόσμο της ομάδας και προσβάλλει την προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα. Ειλικρινά ζητάμε συγγνώμη, πρώτος εγώ και οι συμπαίκτες μου και όλο το υπόλοιπο τιμ, όχι για την ήττα, αλλά για την εμφάνιση που κάναμε.  Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν τα παρατάμε, αλλά συνεχίζουμε αρχής γενομένης από την Δευτέρα. Νομίζω, ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με… άντερα, ώστε να ανατρέψουμε το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει εμείς. Πρέπει να φέρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει, χωρίς πολλά λόγια και χωρίς πολλές δηλώσεις. Καλύτερα να μιλήσουμε όλοι μαζί και πρώτα στο γήπεδο, ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει, αλλά και αυτό που δουλεύουμε κάθε μέρα να βγει στο γήπεδο».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News