Κάζο για τον ΟΦΗ: Αποκλεισμός... χαστούκι με ήττα 1-0 από την Κηφισιά!

Ποδόσφαιρο
Κάζο για τον ΟΦΗ: Αποκλεισμός... χαστούκι με ήττα 1-0 από την Κηφισιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γκολ του Κουϊρικίδη έστειλε την ομάδα του Ηρακλείου… σπίτι της

Ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα για τον ΟΦΗ, που έχασε 1-0 την Κηφισιά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τραγική η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Ηρακλείου και απόλυτα δίκαια η νίκη-πρόκριση για το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη.

Οι "ασπρόμαυροι" ήταν ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος, πέρασαν 94 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να δείξουν κάτι θετικό και συνολικά πήραν ότι άξιζαν από το παιχνίδι.

Με υποψίες ευκαιριών σχεδόν σε όλο τον αγώνα, δεν προβλημάτισαν τους αντιπάλους, που από την πλευρά τους είχαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Στο 64' ο Κουϊρικίδης πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Κηφισιάς. 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Να, Πέιος, Παπασάββας (86' Βαφέας), Πρίτσας (79' Γκίνη), Τετέι, Κουϊρικίδης (75' Καλλέργης). 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Πασαλίδης (67' Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης (35' λ.τ. Διαμαντής), Λάρσον, Τοράρινσον (67' Τζου), Μεγιάδο (59' λ.τ. Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι. 

Το "φιλμ" του αγώνα

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

1' Με ευκαιρία για τους γηπεδούχους στα 35 δευτερόλεπτα άρχισε το ματς. Ο Τετέι σε θέση βολής μέσα στην περιοχή (λίγο διαγώνια αριστερά), έστειλε τη μπάλα άουτ. 

13' Ο Τοράλ θα σουτάρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει σταθερά ο Αναγνωστόπουλος. 

20' Σουτ του Πρίτσα από τα 40 μέτρα, η μπάλα εκτός εστίας. 

**Περάσαμε τα μισά του πρώτου μέρους, με τον ΟΦΗ να δυσκολεύεται αρκετά στην δημιουργεί. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει το καθαρό μυαλό για την τελική πάσα, που θα βγάλει σε θέση βολής τους επιθετικούς.

29' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο. 

31' Μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά. Ο Τετέι ελευθερώνεται μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι φεύγει άουτ. 

35' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, αφού ο Γιαννούλης δε μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και στη θέση του περνάει ο Διαμαντής. 

36' Κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη τώρα. 

42' Άσχημο σουτ του Ντιουσέ έξω από την περιοχή, η μπάλα εκτός εστίας. 

44' Η πρώτη φορά που οι παίκτες του ΟΦΗ "χτίζουν" μια επίθεση με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Τοράρινσον τελικός αποδέκτης μέσα στην περιοχή, όμως απο διαγώνια θέση κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ που φεύγει σχεδόν παράλληλα με την εστία. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. Άσχημη η αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ, που παρουσιάζει ένα σύνολο χωρίς ικανότητα στη δημιουργία και την εκτέλεση, ενώ γίνονται και λάθη που επηρεάζουν την ανασταλτική λειτουργία. Οι γηπεδούχοι είχαν τις δύο κλασσικές ευκαιρίες για το προβάδισμα και αυτό τα λέει όλα. Να δούμε, αν οι Κρητικοί βγάλουν αντίδραση και αλλάξουν την εικόνα τους στην επανάληψη. 

46' Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο. 

56' Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Τοράρινσον, μπλοκάρεί ο Αναγνωστόπουλος. 

59' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μεγιάδο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και τον αντικαθιστά ο Περέα. 

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 1-0: Λάθος στη μεσαία γραμμή για τον ΟΦΗ. Ο Τετέι κερδίζει από τον Τοράρινσον και δίνει στον Νοικοκυράκη, ο οποίος γυρίζει τη μπάλα προς τη μικρή περιοχή και ο Κουϊρικίδης με πλασέ στην κίνηση πετυχαίνει το 1-0.

67' Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Τζου στη θέση του Τοράρινσον και ο Μπαλογιάννης αντί του Πασαλίδη. 

67' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με την εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο να περνάει ελάχιστα άουτ. 

69' Κίτρινη κάρτα στον Παπασάββα. 

74' Κίτρινη κάρτα στον Τετέι.

75' Πρώτη αλλαγή για την Κηφισιά. Ο Καλλέργης στη θέση του Κουϊρικίδη. 

76' Ο Τοράλ σώζει τον ΟΦΗ από το δεύτερο γκολ, απομακρύνοντας προ κενής εστίας με κεφαλιά, πριν ο Τετέι εκτελέσει αμαρκάριστος. 

79' Αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Γκίνη στη θέση του Πρίτσα. 

81' Με δέκα παίκτες θα ολοκληρώσει το παιχνίδι ο ΟΦΗ, όχι όμως λόγω κάποιας αποβολής. Ο Ντιουσέ παρότι "έσφιξε" τα δόντια δε μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και οι Κρητικοί δεν έχουν δικαίωμα για άλλξ αλλαγή, με αποτέλεσμα να παίζουν πλέον με παίκτη λιγότερο. 

83' Κίτρινη κάρτα στον Περέα. 

85' Ευκαιρία με τον Καλλέργη για την αθηναϊκή ομάδα, αποκρούει σωτήρια ο Στίβενς. 

86' Αλλαγή για την Κηφισιά. Ο Βαφέας στη θέση του Παπασάββα. 

87' Ο Λάρσον γυρίζει τη μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Τζου, ο Μαζουλουξής τελευταία στιγμή ανακόπτει την πορεία της μπάλας πριν ο επιθετικός του ΟΦΗ πλασάρει. 

4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

Τέλος του αγώνα, ήττα 2-0 από την Κηφισιά. Οδυνηρός αποκλεισμός για τον ΟΦΗ από τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News