Εποικοδομητική συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις υποδομές

Ποδόσφαιρο
Εποικοδομητική συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις υποδομές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Ακαδημίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης

Ερασιτέχνης και ΠΑΕ ΟΦΗ πορεύονται μαζί μια δημιουργική συνεργασία, για τα τμήματα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας και τις υποδομές γενικότερα.

Αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση που είχαν τα επιτελικά στελέχη των διοικήσεων, με την παρουσία και των προπονητών.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Νίκος Τσαμπουράκης, έλαβε την πρωτοβουλία για μια συνάντηση εφ' όλης της ύλης, για τις υποδομές του ΟΦΗ, με δεδομένο, ότι αυτή τη στιγμή η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που λειτουργεί στο Calcetto, μετράει 250 παιδιά (ηλικίες 4-15) και η τάση είναι συνεχώς αυξητική.

Στην συνάντηση, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ και προπονητής της Κ19 Μανώλης Πατεμτζής.

Εκ μέρους της ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συμμετείχε ο επικεφαλής προπονητής Βασίλης Μαραγκάκης και ο προπονητής τεχνικής Γιάννης Μύτης.

Ο στόχος είναι κοινός, η ανάδειξη παιδιών που θα φορέσουν τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Τσαμπουράκης, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία κάθε χρόνο αποτελεί ένα σταθερό τροφοδότη ταλέντων για τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ενώ ευχαρίστησε τον Ηλία Πουρσανίδη, για το ενδιαφέρον που δείχνει στην δουλειά που γίνεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν ζητήματα συνεργασίας, επικοινωνίας, συχνών συναντήσεων, ανταλλαγής απόψεων και διεξαγωγής σεμιναρίων εκπαίδευσης προπονητών.

Ενώ, τα παιδιά που θα επιλέγονται από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα προπονούνται με την Κ15 της ΠΑΕ, κάτι που θα γίνει σε τακτά διαστήματα όλη τη σεζόν.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ, θα συνεχίσουν το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, με στόχο κάθε χρόνο, παιδιά από τα σπλάχνα του ΟΦΗ, να ακολουθούν το ιδανικό δρομολόγιο, με στόχο την πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News