ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» αφού αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα, ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει σήμερα τον Ολυμπιακό σε ένα μεγάλο παιχνίδι με σέντρα στις 16:00 (Cosmote Sport 1).

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους το ματς με την Τρίπολη και θέλουν να παλέψουν με πίστη και πάθος απέναντι στους «ερυθρόλευκους», με τη δυναμική που τους δίνει η έδρα τους. Μάλιστα, ο Νίκος Νιόπλιας έχει και μια έξτρα λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Τζου να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Καμάου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έκανε ράμματα και έμεινε εκτός αποστολής. Δεν υπολογίζονται ακόμα οι Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Γρίβας, Σωτηρίου, Σηφάκης, Καμάου ενώ οι δύο «μικροί» Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης θα παίξουν στις 11 το πρωί με την Κ19 στο ΒΑΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στις επιλογές για την αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju.

Ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. H ομάδα του Μίτσελ προέρχεται από μία ακόμα ήττα στην Ευρώπη, ενώ στην Super League 1 βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή.

Εκτός έμειναν οι Σισέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Φορτούνης, Ντε Λα Φούεντε, Μπόουλερ, ενώ υπολογίζεται κανονικά ο Χάμες Ροντρίγκες. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει μόνο έναν «καθαρόαιμο» στόπερ στην αποστολή (Σωκράτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News