ΟΦΗ

Λέσχη «Μ. Ρασούλης»: «Δεν είμαστε σεκιουριτάδες της Θύρας 1»

Το σπουδαίο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει, με την ημερομηνία διεξαγωγής του να είναι η Κυριακή 9 Οκτωβρίου, και στις τάξεις της ΠΑΕ αλλά και των οπαδών της ομάδας έχει σημάνει συναγερμός!

Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό πήρε θέση μέσω ανακοίνωσης η Λέσχη Ομιλοφρενών «Μανώλης Ρασούλης», η οποία έχει τον πυρήνα της στην Θύρα 1. Οι Ομιλοφρενείς τονίζουν ότι από τη στιγμή που η Θύρα 6 είναι κλειστή, δεν θα πρέπει να υπάρξει παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού ούτε στη Θύρα 1, ούτε σε κάποια άλλη Θύρα του γηπέδου, αναφέροντας επεισοδιακές συμπεριφορές του πρόσφατου παρελθόντος.

Η Λέσχη «Μανώλης Ρασούλης» αναφέρει ότι δεν είναι σεκιουριτάδες της Θύρας 1 για να επιβλέπουν την τάξη! Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ομιλοφρενών:

«Κύριοι υπεύθυνοι, εντός και εκτός της οικογένειας του ΟΦΗ, εν όψει του επερχόμενου ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 8/10/2022, θα θέλαμε να σας ξεκαθαρίσουμε ένα πολύ σημαντικό για εμάς ζήτημα: το γεγονός ότι ως σύνδεσμος η φυσική μας θέση είναι στη Θύρα 1 του γηπέδου, δεν μας καθιστά άτυπους σεκιουριτάδες που έχουν ως αποστολή να προστατεύσουν τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας ΜΑΣ από τις ορδές των βαρβάρων ή να προστατεύσουν τους "φιλοξενούμενους" και κατ’ επέκταση το γήπεδό μας από ενδεχόμενη τιμωρία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι σαν Λέσχη τασσόμαστε ενάντια στην αθλητική βία αλλά εξίσου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη Λέσχη μας και μόνο και ότι καμία άλλη ευθύνη δεν έχουμε αναλάβει και ούτε πρόκειται να αναλάβουμε.

Τασσόμαστε υπέρ της μετακίνησης οπαδών, όχι οπαδικών στρατών. Πιστεύουμε στη φιλοξενία, όταν αυτή γίνεται με όρους αμοιβαίου σεβασμού.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που “φιλοξενήθηκαν” οπαδοί της εν λόγω ομάδας στο γήπεδό μας, έφτασαν οργανωμένα, με την συνοδεία των ΜΑΤ, εφόρμησαν στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, επιτέθηκαν σε όποιον βρήκαν μπροστά τους χρησιμοποιώντας μέχρι πιστόλια φωτοβολίδων, κτύπησαν ηλικιωμένους που βρίσκονταν στα πέριξ αυτής καφενεία και στο τέλος εισήλθαν στη Θύρα 6 του γηπέδου ανενόχλητοι.

Παρακαλείστε λοιπόν να πράξετε τα δέοντα, εφόσον η Θύρα 6 παραμένει κλειστή για τους γνωστούς λόγους, ώστε στη Θύρα 1 όπως και σε κάθε άλλη θύρα του γηπέδου μας να μην βρίσκονται οπαδοί του Ολυμπιακού με διακριτικά οι οποίοι δεν θα σεβαστούν το σαβουάρ βιβρ της κρητικής φιλοξενίας.

ΥΓ. Προς τους φιλάθλους της Ομάδας μας: ΌΛΟΙ και ΌΛΕΣ στις θέσεις μας, ντύνουμε το Γεντί Κουλέ στα ασπρόμαυρα και το διατηρούμε καθαρό.

Με εκτίμηση,

Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια