ΟΦΗ: Το δέλεαρ του Νιόπλια και του Μεσάκ Τζου…

Απόψεις
ΟΦΗ: Το δέλεαρ του Νιόπλια και του Μεσάκ Τζου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλουμε να παίξει, θέλουμε να κάνει το restart, γιατί δεν είναι κάποιος τυχαίος…»

Με λαχταριστό ενδιαφέρον η περίπτωση του Μέσακ Τζου στον ΟΦΗ. Το βροντερό βιογραφικό του, ανοίγει ορέξεις στον φίλαθλο κόσμο αλλά και στον ίδιο, καθώς έχει την ευχέρεια να δείξει τις ώριμες πτυχές του ταλέντου σε ένα πρωτάθλημα με την κύρια έννοια του όρου. Ο ΟΦΗ έχει καλή ιστορία και νοοτροπία απέναντι σε νέους παίκτες με δυνατότητες.

Όταν πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, δουλεμένο στις  ακαδημίες της Μπενφίκα, με συμμετοχή στον τελικό του Youth League το 2017 και τρεις κατακτήσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 και U19 το 2016 και το 2018 με την Πορτογαλία, οι προσδοκίες είναι, πέρα ως πέρα αυθεντικές.

Ο Νίκος Νιόπλιας, που άναψε με πίστη το πράσινο για τη διεκδίκησή του, είναι από τους πλέον εξπέρ προπονητές να κατανοήσει την περίπτωση και να συνδράμει σε έναν παίκτη που έχει παραστάσεις ως πρωταγωνιστής σε τρεις ευρωπαϊκές κατακτήσεις, να μπει στη νέα του ροή. Έχοντας την πλατιά ευρωπαϊκή εμπειρία από την Εθνική Ελπίδων, ο προπονητής του ΟΦΗ, είναι σίγουρο ότι θα στηρίξει τον Πορτογάλο ταλαντούχο παίκτη με τις υψηλές νεανικές εμπειρίες, να βρει το δρόμο του, με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Να, πως τα είπε ο ίδιος στη συνέντευξή του ο προπονητής του ΟΦΗ :

«Είχα πει και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι κοιτάμε για μία μεταγραφή, γιατί είχε πέσει στο τραπέζι από τότε. Όταν προκύπτει ένας ποδοσφαιριστής νεαρός, ταλαντούχος, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και ψάχνει να βρει το δρόμο του, δεν λες όχι σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλει το χρόνο του, αλλά όταν είναι τέτοια ηλικία μπορείς να περιμένεις, δεν βιαζόμαστε. Μπορεί να εξελιχθεί σε μία λύση πάρα πολύ καλή, μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι που δε θα μας ικανοποιεί. Θέλουμε να παίξει, θέλουμε να κάνει το restart, γιατί δεν είναι κάποιος τυχαίος όταν είναι δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης. Επειδή ήμουν στην Εθνική Νέων και Ελπίδων, ξέρω πόσο ταλαντούχος πρέπει να είσαι για να καταφέρεις κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News