Σε ρυθμούς Αστέρα: Ετοιμοπόλεμοι Γιαννούλης και Μαρινάκης για Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς Αστέρα: Ετοιμοπόλεμοι Γιαννούλης και Μαρινάκης για Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της 6ης αγωνιστικής

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πήραν σημαντικές… ανάσες το Σαββατοκύριακο που πέρασε με διήμερο ρεπό και από σήμερα άρχισαν τη δουλειά για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, οι «μηχανές» δούλεψαν στο… φουλ, με προπόνηση πρωί και απόγευμα, όπου η πρώτη αφιερώθηκε  σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο και η δεύτερη σε ασκήσεις με μπάλα.

Τα ευχάριστα ήρθαν από τους Κώστα Γιαννούλη και Νίκο Μαρινάκη, που συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι «μάχιμοι» για το παιχνίδι στην Τρίπολη.

Ο Νίκος Νιόπλιας περίμενε πως και πως τα νεότερα από το… ιατρικό δελτίο, όπου μετά τις σημερινές επιστροφές, σ’ αυτό παραμένουν μόνο οι Χουάν Νέιρα και Κοσμάς Τσιλιανίδης. Μετά από καιρό τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί πάρα πολύ, ενώ και για τους δύο τελευταίους τα «μηνύματα» είναι ενθαρρυντικά. Τόσο ο Αργεντινός μέσος, όσο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκαναν ατομικό πρόγραμμα και μέρα με τη μέρα θα ανεβάσουν «στροφές».

Αμφότεροι μετρούν πλέον αντίστροφα για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση, που μπορεί να μη γίνει την ερχόμενη Κυριακή, όμως δεν αργεί η στιγμή που θα πατήσουν ξανά… χορτάρι για τους αγώνες. Είναι δεδομένο, ότι στην ομάδα του Ηρακλείου δε θα πάρουν το παραμικρό ρίσκο με τους δύο παίκτες, αφού το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουν απόλυτα έτοιμοι.

Από κει και πέρα, στο Ηράκλειο βρίσκεται ξανά ο Ντίκο, ο οποίος απουσίαζε με άδεια τις προηγούμενες μέρες και ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Μέσα στην εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει και ο Τιεβί Μπιφουμά, αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κονγκό.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί στο ΒΑΚ αύριο στις 17:30 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News