Επιβεβαίωση «Ν.Κ.»: Υπέγραψε στην ΠΑΕ ΟΦΗ ο Θεοδοσουλάκης και μπαίνει αποστολή!

ΟΦΗ
Επιβεβαίωση «Ν.Κ.»: Υπέγραψε στην ΠΑΕ ΟΦΗ ο Θεοδοσουλάκης και μπαίνει αποστολή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο ένα ταλέντο από τον Ρέθυμνο μετά τον Γιάννη Αποστολάκη, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΟΦΗ!

Ο λόγος για τον 18χρονο επιθετικό Γιάννη Θεοδοσουλάκη, με την υπογραφή του συμβολαίου του σήμερα να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Νέας Κρήτης».

Ο Θεοδοσουλάκης είχε αποφασιστεί έτσι κι αλλιώς να γίνει φέτος επαγγελματίας και για το κύπελλο, αλλά αποφασίστηκε να γίνει άμεσα και θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ματς στο Περιστέρι.

Είναι όμως ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (όπως και ο Αποστολάκης) που είχαν ξεχωρίσει οι προπονητές των «Κ» και σε συνεργασία με τον κ. Νιόπλια και τον κ. Σαμαρ, τις τελευταίες ημέρες έκανε προπόνηση με την ΠΑΕ και είχε παρθεί η απόφαση να γίνει επαγγελματίας

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο νεαρός επιθετικός (γεννημένος στις 11/09/2004) ήρθε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2019-20, από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου σε ηλικία 15 ετών και αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17, ενώ την σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με την Κ19».

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε: «Άρχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και είναι το άθλημα που αγαπώ. Πάντα είχα στόχο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και με στήριξαν, τους προπονητές μου, οι οποίοι με σωστή καθοδήγηση με βοήθησαν να εξελιχθώ αλλά και την οικογένεια του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνει να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Θέλω να προσφέρω το καλύτερο στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News